Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Werkgroep Sterrenburgpark start 20 december

Afgelopen periode is door velen meegedacht over de aanleg van een natuurlijke, waterrijke plek in het Sterrenburgpark. Een plek om te spelen, te bewegen, te sporten – door alle leeftijden. Bovendien waren er veel ideeën voor verbeteringen in het Sterrenburgpark. Een werkgroep gaat aan de slag met al die ideeën.

Zowel bewoners, ondernemers, als medewerkers van vele organisaties deden mee. We hopen dat iedereen betrokken blijft. Er ligt nu een flinke stapel ideeën, tekeningen en meer. We richten graag een Werkgroep Sterrenburgpark op waarin Sterrenburgers samen zorgen voor een goed ontwerp voor zo’n plek in het park. Er is bovendien nog meer te doen…

Start werkgroep
Op woensdag 20 december 2017 willen we graag zo’n werkgroep van start laten gaan. In een bijeenkomst in Het Theehuis (inloop 16.30 uur, start 17.00 uur) hopen we die werkgroep op te richten en de eerste afspraken te maken. Graag nodigen we je uit. In de bijlage vind je de uitnodiging voor deze bijeenkomst.

Volg het nieuws hier in het Wijknieuws voor Sterrenburg en op www.sterrenburg.buurbook.nl.

(klik op de afbeelding voor een groter formaat – je kunt nog meedoen met de kleurwedstrijd)

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Geen stille tocht na gezinsdrama in Dordrecht

DORDRECHT – In overleg met de nabestaanden en de buurt heeft de gemeente Dordrecht besloten om geen stille tocht te houden. Er zijn wel gesprekken geweest, maar volgens de gemeente is er op diverse bijeenkomsten stil gestaan bij het vreselijke drama wat eerder deze week heeft plaats gevonden

Actueel

Herdenkingsbijeenkomst voor omgekomen zusjes

DORDRECHT – Morgenmiddag wordt er tijdens een bijeenkomst in de Ontmoetingskerk stilgestaan bij het overlijden van de zusjes Naiomy (8) en Nicolle (12). De vader schoot afgelopen maandagavond zijn vrouw en dochters neer en vervolgens zichzelf.

Actueel

Woning gesloten na vondst van hennepplantage

DORDRECHT – Tijdens een controle is een hennepkwekerij aangetroffen in de woning aan de Keplerweg in Dordrecht. De politie trof 340 hennepplanten, assimilatielampen, een afzuiginstallatie en koolstoffilters aan. Verder werd de elektriciteit illegaal afgenomen. De woning is door de burgemeester voor drie maanden gesloten. De burgemeester wil met de sluiting van panden waar een hennepplantage wordt aangetroffen de openbare orde herstellen, herhaling voorkomen en het signaal afgeven dat hiertegen hard wordt opgetreden. ( Archieffoto: Thymen Stolk )