Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Kleurplatenwedstrijd basisscholen Sterrenburg

Ben jij creatief met kleuren en wil je leuke prijzen winnen? Doe dan mee aan de kleurplatenwedstrijd om het Sterrenburgpark in het zonnetje te zetten!

Een kleurplatenwedstrijd begint natuurlijk met het inkleuren van een kleurplaat. Hoe je jouw kleurplaat inkleurt of welke kleuren je gebruikt, maakt niet uit zolang je je kleurplaat maar zo mooi mogelijk inkleurt. Heb je dit gedaan? Dan kan je je kleurplaat inleveren bij de Bruna in het winkelcentrum van Sterrenburg of in het Cultureel Centrum in Sterrenburg.

De kleurplatenwedstrijd dient als middel om aandacht te vragen voor het Sterrenburgpark en de acties die daar verricht zullen worden.

Je kunt de kleurplaat ook downloaden!

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Politieberichten

Vrouw (78) overvallen in woning

DORDRECHT – Een 78-jarige vrouw is slachtoffer geworden van een overval. Minimaal twee mannen kwamen in de nacht van zaterdag 17 op zondag 18 maart binnen in haar woning aan de Toutenburg in Dordrecht.

Politieberichten

Agenten komen naar winkelcentrum Sterrenburg

DORDRECHT – In winkelcentrum Sterrenburg start de politie binnenkort met een pop-up politiebureau. Regelmatig zullen er agenten aanwezig zijn om zich voor te stellen aan het winkelende publiek.

Actueel

VIDEO : Kinderen bakken pannenkoeken voor bewoners De Sterrenlanden

DORDRECHT – Op heel veel plekken in het land werden vrijdag pannenkoeken gebakken en gegeten. Het was namelijk voor de twaalfde keer Nationale Pannenkoekendag.