Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Zomerfeest 2017 in Sterrenburg

Op zaterdag 1 juli 2017 is er weer een ZOMERFEEST op het Dalmeijerplein in Sterrenburg. Tussen 10.45 uur en 16.30 uur is er zang en dans met verschillende bekende Dordtse zangers. Maar er is nog veel meer.

Maak een ritje in een koets met Bonnie en Romy, of een ritje in een electro-shuttle. Je kunt je laten schminken en de gezellige markt bezoeken. Ook zijn er demonstraties van verschillende sportclubs (voor en door mensen met een beperking).

Kom zeker kijken en meegenieten.

Meer weten? Bel tussen 18.30 en 20.00 uur met nummer 06-20 44 92 64. Het Zomerfeest wordt weer georganiseerd door Bewonersteam Sterrenhoek.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Politieberichten

Vrouw (78) overvallen in woning

DORDRECHT – Een 78-jarige vrouw is slachtoffer geworden van een overval. Minimaal twee mannen kwamen in de nacht van zaterdag 17 op zondag 18 maart binnen in haar woning aan de Toutenburg in Dordrecht.

Politieberichten

Agenten komen naar winkelcentrum Sterrenburg

DORDRECHT – In winkelcentrum Sterrenburg start de politie binnenkort met een pop-up politiebureau. Regelmatig zullen er agenten aanwezig zijn om zich voor te stellen aan het winkelende publiek.

Actueel

VIDEO : Kinderen bakken pannenkoeken voor bewoners De Sterrenlanden

DORDRECHT – Op heel veel plekken in het land werden vrijdag pannenkoeken gebakken en gegeten. Het was namelijk voor de twaalfde keer Nationale Pannenkoekendag.