Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Wie wil er in werkgroep Parkeren Schuilenburg

Bewoners van Schuilenburg kregen een brief van de gemeente Dordrecht over de parkeerdruk in hun straat. In dit woonerf mag er alleen geparkeerd worden in parkeerplaatsen met P-tegel, maar… In januari 2018 wil de gemeente Dordrecht starten met een werkgroep die het parkeren in Schuilenburg gaat bespreken. Wat zijn oplossingen?

Vier bewoners kunnen deelnemen in de werkgroep. Aanmelden kan met een brief om met een mail aan de medewerkers die zich bezighouden met verkeer en parkeren. Informatie is te vinden in de brief.

Vraag
“De parkeerdruk op de Schuilenburg is hoog. Daarom parkeren automobilisten op plaatsen waar dat niet mag”, zo schrijft de gemeente. “Een aantal bewoners vraagt het college (van burgemeester en wethouders) daarom extra parkeerplaatsen aan te leggen op de Schuilenburg. Het budget om maatregelen te nemen is zeer beperkt.” Kan een werkgroep slimme oplossingen bedenken? Wie wil er meedenken?

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Politieberichten

Vrouw (78) overvallen in woning

DORDRECHT – Een 78-jarige vrouw is slachtoffer geworden van een overval. Minimaal twee mannen kwamen in de nacht van zaterdag 17 op zondag 18 maart binnen in haar woning aan de Toutenburg in Dordrecht.

Politieberichten

Agenten komen naar winkelcentrum Sterrenburg

DORDRECHT – In winkelcentrum Sterrenburg start de politie binnenkort met een pop-up politiebureau. Regelmatig zullen er agenten aanwezig zijn om zich voor te stellen aan het winkelende publiek.

Actueel

VIDEO : Kinderen bakken pannenkoeken voor bewoners De Sterrenlanden

DORDRECHT – Op heel veel plekken in het land werden vrijdag pannenkoeken gebakken en gegeten. Het was namelijk voor de twaalfde keer Nationale Pannenkoekendag.