Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Wijkagenten Sterrenburg over Doorstart

In de nieuwsbrief over Doorstart in Sterrenburg was ook een pagina te vinden over de wijkagenten. Die vertellen hoe ze aankijken tegen deze nieuwe wijkbewoners. Ze zien geen probleem, maar als er wel wat speelt, kan de wijkagent helpen.

Zoek je contact met de wijkagent: Martijn Berendsen, Jeroen Kromeich en John de Tree. Zie de pagina op politie.nl met een overzicht. Je kunt contact opnemen via 0900-88 44 (bij spoed gebruik je 112).

Of kijk eens op https://twitter.com/pol_sterrenburg. Daar kun je de wijkagenten volgen.

 

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Onderbroek vol drugs

DORDRECHT – Wijkagenten hebben gisteren in Sterrenburg na een korte achtervolging een vermoedelijke drugsdealer gepakt. ‘Verdachte gevloerd in de bosschages. In zijn onderbroek zat de zooi op de foto. Auto, telefoons, cashgeld en drugs zijn voorlopig van ons. Wegwezen uit de wijk!’, aldus de agenten op Instagram.

Actueel

Meerdere ongelukken binnen enkele uren

DORDRECHT – Op de Galileïlaan in Sterrenburg vonden maandagmiddag twee ongelukken plaats met letsel. Rond kwart voor drie raakte een jongen gewond nadat hij werd aangereden door een auto, hij is met armletsel naar het ziekenhuis gebracht. Later op de middag werden de hulpdiensten opnieuw gealarmeerd voor een ongeluk ter hoogte van de Blaauwweg met de Galileïlaan, daar kwam een bezorger van Domino´s ten val, over zijn verwondingen is niets bekend.(Foto: Thymen Stolk)

Actueel

VIDEO : Verrassing voor jarige Norah Dordrecht

DORDRECHT – Het begon met een leuke oproep via Facebook om Norah op 7 mei allemaal een kaartje te sturen voor haar dertiende verjaardag. Samen met de buren werd er donderdagmiddag voor haar gezongen en kreeg ze cadeaus. Ze heeft ruim twintig verjaardagskaarten gekregen, filmpjes met gelukwensen, cadeaus, geld en bloemen. “Het was mijn mooiste verjaardag”, zei de verraste Norah na afloop tegen haar moeder.( Foto’s en Video: thymen Stolk / privefoto )