Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Wie kan me helpen?

Het Sociaal Wijkteam is voor Dordtenaren van alle leeftijden. Je kunt er terecht met alle vragen waar je in het dagelijks leven tegenaan loopt. Bijvoorbeeld over geldzaken, relaties, opvoeden, opgroeien, wonen, werk, inkomen, zorg, ondersteuning, wijkactiviteiten of vrijwilligerswerk.

Samen zoeken we naar een oplossing voor je vraag. In Dordrecht kun je van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur binnenlopen bij de verschillende Wijkteams op diverse plekken. Het Sociaal Wijkteam voor Sterrenburg is te vinden in Het Sterrenwiel op het Dalmeijerplein.

De medewerkers van het Sociaal Wijkteam luisteren en ze denken graag met je mee. Kijk eens op http://www.swtdordrecht.nl/waar-vind-je/sociaal-wijkteam-sterrenburg voor meer informatie.

Er is ook een folder met meer informatie over het Sociaal Wijkteam.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordt feliciteert Dordtenaren met Dordt

DORDRECHT – In het straatbeeld, zoals hier langs de Leeuwstraat, is het nu ook duidelijk: Dordrecht viert dit jaar haar 800e verjaardag. Dat wordt het hele jaar gevierd. Met een speciale editie van Big Rivers, een internationale tentoonstelling van Dordrechts bekendste kunstenaar Albert Cuyp in het Dordrechts Museum en tal  van activiteiten op het gebied van sport, cultuur en in het onderwijs, verspreid over de stad. Op dordrecht800.nl is de activiteitenagenda te vinden. Deze wordt de komende tijd nog verder aangevuld.

Actueel

Autobranden in de wijk Sterrenburg

DORDRECHT – In de nacht van 1 op 2 januari is Sterrenburg wederom opgeschrikt door twee autobranden. Deze keer was het raak aan de Sandenburg en de Walenburg. De brandweer die snel ter plaatse was, kon niks anders meer doen dan blussen. Beide auto’s liepen flinke schade op. De politie onderzoekt de autobranden en kijkt of er verbanden zijn met de andere autobranden in Dordrecht.

Actueel

Lezersfoto

DORDRECHT – Jan van der Pas uit Sterrenburg maakte deze bijzondere foto zondag aan het eind van de middag in de Dordtse polder. ‘Wat is de natuur toch mooi’, schrijft hij erbij. Ook een mooie foto gemaakt? Stuur hem naar redactie@dordtcentraal.nl!