Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Welkom bij Hulplijn Dordt

Hulplijn Dordt is er  voor iedereen als het even niet lukt alleen, maar samen vast wel. Zo is te lezen op de site van de nieuwe organisatie. “Heb je hulp nodig, voor jezelf of iemand anders? Is de tuin een onbegaanbare jungle? Kunnen de muren wel een likje verf gebruiken? Of zoek je hulp bij de boodschappen of sociaal contact? Een andere vraag kan natuurlijk ook. Dan hoef je niet verder te zoeken.”

Hulplijn Dordt is er dus voor alle Dordtenaren, van jong tot oud. Via de hulplijn vind je een stadsgenoot die jou helpt, dichtbij en direct. Het werkt heel eenvoudig.

Deel je hulpvraag op de website of bel met de hulplijn op (078) 200 10 79.
Hulplijn Dordrecht gaat dan op zoek naar een passende oplossing. De coördinator legt voor jou de verbinding, zodat je hulp vindt waar je echt iets aan hebt.

Meer weten? Aanmelden? Kijk op hulplijndordt.nl.

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Cultuur

Lezersfoto: Zonsopkomst boven Sterrenburg

De winnende lezersfoto is deze week gemaakt door Anna Nijssen.

Actueel

Duiven mishandeld in Sterrenburg

In de wijk Sterrenburg zijn recent enkele duiven gevonden waarbij de vleugels en de staart voor een groot deel zijn afgeknipt. De duiven werden gevonden in de omgeving van de Keplerweg en Halleyweg. Politie roept getuigen op zich te melden.

Actueel

Rietkraag bederft uitzicht: in november pas weer gemaaid

Goed voor de natuur, minder voor het uitzicht. Dat laatste wordt voor bewoners van de Sandenburg de hele lente en zomer bepaald door metershoog riet.