Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Welkom bij Hulplijn Dordt

Hulplijn Dordt is er  voor iedereen als het even niet lukt alleen, maar samen vast wel. Zo is te lezen op de site van de nieuwe organisatie. “Heb je hulp nodig, voor jezelf of iemand anders? Is de tuin een onbegaanbare jungle? Kunnen de muren wel een likje verf gebruiken? Of zoek je hulp bij de boodschappen of sociaal contact? Een andere vraag kan natuurlijk ook. Dan hoef je niet verder te zoeken.”

Hulplijn Dordt is er dus voor alle Dordtenaren, van jong tot oud. Via de hulplijn vind je een stadsgenoot die jou helpt, dichtbij en direct. Het werkt heel eenvoudig.

Deel je hulpvraag op de website of bel met de hulplijn op (078) 200 10 79.
Hulplijn Dordrecht gaat dan op zoek naar een passende oplossing. De coördinator legt voor jou de verbinding, zodat je hulp vindt waar je echt iets aan hebt.

Meer weten? Aanmelden? Kijk op hulplijndordt.nl.

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Het Spectrum zoekt overnamepartner voor kinderdagverblijf

DORDRECHT – Stichting Het Spectrum gaat op zoek naar een overnamepartner voor haar eigen kinderdagverblijf De Sterretjes. Binnen de ontwikkelplannen voor De Sterrenlanden is geen plaats meer voor kinderopvang, meldt de zorgorganisatie.

Actueel

Automobilist ramt gevel aan Eisingahof

DORDRECHT – Aan de Eisingahof in Sterrenburg is vanmorgen een automobilist tegen de gevel van de berging onder een wooncomplex aangereden. Zowel het gebouw als de auto raakten flink beschadigd. De bestuurder en zijn passagier raakten niet gewond. In het gebouw aanwezige bewoners zijn wel flink geschrokken van het incident. De politie onderzoekt hoe het incident precies heeft kunnen gebeuren, maar houdt het vooralsnog op een gevalletje pure pech. (Foto’s: Thymen Stolk)

Actueel

Fietser aangereden op rotonde in Sterrenburg

DORDRECHT – Op de rotonde op de Gallileïlaan/Eulerlaan in Sterrenburg is vroeg in de avond een fietser die onderweg voor een bezorgdienst aangereden door een automobilist. De ambulance kwam ter plaatse. Na controle bleek de fietser niet mee te hoeven naar het ziekenhuis.