Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Weekendafsluiting N3 vanaf Laan der Verenigde Naties tot Rijksstraatweg

Vrijdag 3 mei 22.00 uur tot maandag 6 mei 05.00 uur

In dit weekeinde wordt op een deel van de N3 – vanaf de Laan der Verenigde Naties tot aan de Rijksstraatweg – gewerkt aan het vervangen van asfalt, vernieuwen van verkeerslichten en het vervangen van openbare verlichting. Ook zijn er voorbereidende werkzaamheden voor het nieuwe viaduct over de A16: aanbrengen van heipalen en het vervangen van de geleiderail.

Omschrijving afsluiting
Afsluiting één rijrichting N3 vanaf de Laan der Verenigde Naties, richting de A16, tot aan de Rijksstraatweg.

Omleidingsroute N3 richting de Kiltunnel/Hoeksche Waard
Vanaf de N3 richting de Kiltunnel neem afslag N3 “Dordrecht Centrum”en volg de Laan der Verenigde Naties. Neem vervolgens de toerit Dordrecht naar de A16 richting Breda en daarna afrit 20 van de A16 richting ’s-Gravendeel.

Omleidingsroute N3 richting Breda
Vanaf de N3 richting Breda neem afslag N3 “Dordrecht Centrum”en volg de Laan der Verenigde Naties. Neem vervolgens de toerit 21 Dordrecht van de A16 richting Breda.

Omleidingsroute vanaf A16 of N3 richting Amstelwijck
Om Amstelwijck te bereiken dient het verkeer vanuit richting Breda afrit 21 “Dordrecht Centrum” van de A16 te nemen. Verkeer vanuit de Kiltunnel kan via de Rijksstraatweg en de Mijlweg de Laan der Verenigde Naties volgen. Na de Laan der Verenigde Naties, via Karel Doormanweg, M.H. Trompweg en de Laan van Londen.

Deze informatie komt uit een nieuwsbrief over de werkzaamheden aan A16 en de aansluiting van de N3. Interesse? Neem contact op via:
Boskalis Nederland
Laan van Kopenhagen 100
3317DM  Dordrecht

 

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Lezersfoto

DORDRECHT – Dubbele regenbogen en prachtige zonsondergangen. Er was donderdagavond veel moois te zien voor wie er oog voor had. Kim Blokvoort stuurde deze foto. “Door zus Miranda gemaakt in Sterrenburg na de regenbui met het voorspelde Saharazand. Ik vond de foto te mooi om niet te delen!” We zijn het met je eens, Kim.

Actueel

Lezersfoto

DORDRECHT – ‘De waterspeelplaats in het Sterrenburgpark begint al aardig vorm te krijgen’, constateerde Dave Jansen zaterdag. Hij stuurde deze foto ter illustratie mee.

Actueel

VIDEO: E-wheels blijft rijden naast Wijkhopper

Wethouder Peter Heijkoop gaf maandag 15 april het startsein voor de Wijkhopper: een elektrisch voertuig voor korte ritten in de wijk Sterrenburg. Ook de elektrische wagens van e-wheels blijven in Sterrenburg rijden.