Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Website Ondernemersloket Drechtsteden van start

Voor zelfstandig ondernemers in de Drechtsteden die  – in coronatijd – ondersteuning nodig hebben is er het Ondernemersloket Drechtsteden. Voor informatie of het maken van een telefonische afspraak kun je ook terecht op hun onze website.

Het Ondernemersloket Drechtsteden is er voor:
• Het toekomstbestendig maken van jouw onderneming.
• Bij- of omscholing of heroriëntatie als je wilt stoppen met je bedrijf.
• Vragen over financiële ondersteuning (Bbz, Tozo).
• Schuldhulpverlening.
• Geldproblemen (als gevolg van de coronacrisis).
• Het opzetten van je onderneming.
• Advies en ondersteuning bij de bedrijfsvoering.

Zodra de coronamaatregelen het toelaten, kun je ook bij het fysieke Ondernemersloket Drechtsteden terecht. Deze zal gevestigd zijn in DOC, het Drechtsteden Ondernemers Centrum op het Leerpark.
Kijk voor informatie over het Ondernemersloket Drechtsteden op www.mijndoc.nl/ondernemersloket.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Politie zoekt ‘doorrijder’ Copernicusweg

DORDRECHT – Een 20-jarige man is maandagavond, terwijl hij naar huis liep vanuit school, op een voetgangersoversteekplaats op de Copernicusweg in Sterrenburg aangereden. De bestuurder van de auto die hem raakte, is doorgereden. De jongeman is gewond overgebracht naar het ziekenhuis.

Actueel

Aanrijding Galileïlaan

DORDRECHT – Op de Galileïlaan in Dordrecht is zondagmiddag 28 november een jongen gewond geraakt. De jongen had geen voorrang, maar stak met zijn fiets toch over. De automobilist die aan kwam rijden kon niet meer op tijd remmen. De jongen werd naar het ziekenhuis gebracht. (Foto’s en video: Stolk Fotografie)

Actueel

VIDEO: Gewapende overval op woning Breda, verdachten aangehouden na achtervolging in Dordrecht

DORDRECHT/BREDA – Twee gewapende mannen hebben zaterdagmiddag een overval gepleegd op een woning aan de Petegemstraat in Breda. De politie hield even later in Dordrecht twee mannen aan nadat een achtervolging eindigde in een botsing.(Foto en Video: Stolk Fotografie)