Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Website Ondernemersloket Drechtsteden van start

Voor zelfstandig ondernemers in de Drechtsteden die  – in coronatijd – ondersteuning nodig hebben is er het Ondernemersloket Drechtsteden. Voor informatie of het maken van een telefonische afspraak kun je ook terecht op hun onze website.

Het Ondernemersloket Drechtsteden is er voor:
• Het toekomstbestendig maken van jouw onderneming.
• Bij- of omscholing of heroriëntatie als je wilt stoppen met je bedrijf.
• Vragen over financiële ondersteuning (Bbz, Tozo).
• Schuldhulpverlening.
• Geldproblemen (als gevolg van de coronacrisis).
• Het opzetten van je onderneming.
• Advies en ondersteuning bij de bedrijfsvoering.

Zodra de coronamaatregelen het toelaten, kun je ook bij het fysieke Ondernemersloket Drechtsteden terecht. Deze zal gevestigd zijn in DOC, het Drechtsteden Ondernemers Centrum op het Leerpark.
Kijk voor informatie over het Ondernemersloket Drechtsteden op www.mijndoc.nl/ondernemersloket.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Prijs voor vernieuwd winkelcentrum in Sterrenburg

DORDRECHT – De vernieuwing van Full Service Center Sterrenburg, ingediend door eigenaar Wereldhave, Jumbo Foodmarkt Dordrecht, Gemeente Dordrecht en ontwikkelaar NEOO, is door een vakjury uitgeroepen tot beste multifunctionele (centrum)ontwikkeling van 2024.(Archieffoto: Stolk Fotografie)

Actueel

Flinke schade bij aanrijding in Sterrenburg

DORDRECHT – Op de Copernicusweg in Sterrenburg zijn vanmiddag bij de afrit van de N3 twee personenauto’s met elkaar in botsing gekomen. De bestuurder die vanaf de N3 kwam en moest stoppen voor de haaientanden zag vermoedelijk de andere auto, bestuurd door een vrouw, over het hoofd. Het gevolg was een flinke klapper. De bestuurster werd nagekeken door ambulancepersoneel, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Beide wagens zijn met flinke schade weggetakeld. (Foto’s: Stolk Fotografie)

Actueel

Het nieuws van 14 mei 1981

DORDRECHT – Wie gaat verbouwen, kan wel eens verrassende sporen uit het verleden tegenkomen. Walter Weeda was deze week bezig met het plaatsen van een dakkapel op zijn jaren tachtigwoning in Sterrenburg toen hij achter een wandje een krant tegenkwam. Het bleek te gaan om de editie van het Vrije Volk van 14 mei 1981.