Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Wat is er open in Winkelcentrum Sterrenburg?

De nieuwe coronamaatregelen hebben ook grote gevolgen voor Winkelcentrum Sterrenburg. Alle niet-essentiële winkels zijn gesloten. Essentiële winkels blijven wel open. Wat betekent dat?

Essentiële winkels zijn gericht op de eerste levensbehoeften, zoals supermarkten en andere levensmiddelenwinkels, apotheken en drogisterijen, opticiens, banken. Een volledige lijst van essentiële winkels is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Ook alle coronamaatregelen die van toepassing zijn op de detailhandel zijn daar te vinden.

Doorstroom bevorderen
Winkelcentrum Sterrenburg wil er alles aan doen om de bezoekers zo veilig mogelijk te laten winkelen. Om doorstroom in de open delen van het winkelcentrum te bevorderen zijn openbare toiletten, bankjes en het speelplein tijdelijk gesloten voor publiek of opgeruimd.

Meer weten? Lees het laatste nieuws op www.sterrenburg.nl, de website van het winkelcentrum.

 

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Open huis activiteitencentrum Overweg  

DORDRECHT – Activiteitencentrum Overweg in Dordrecht opent maandag 10 juni van 09.30 tot 11.30 uur zijn deuren voor een open huis. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om kennis te maken met de activiteiten en faciliteiten die het centrum heeft voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel, een lichamelijke beperking of een verstandelijke beperking. Het centrum is gevestigd aan de Prattenburg 80 in Sterrenburg.

Actueel

Prijs voor vernieuwd winkelcentrum in Sterrenburg

DORDRECHT – De vernieuwing van Full Service Center Sterrenburg, ingediend door eigenaar Wereldhave, Jumbo Foodmarkt Dordrecht, Gemeente Dordrecht en ontwikkelaar NEOO, is door een vakjury uitgeroepen tot beste multifunctionele (centrum)ontwikkeling van 2024.(Archieffoto: Stolk Fotografie)

Actueel

Flinke schade bij aanrijding in Sterrenburg

DORDRECHT – Op de Copernicusweg in Sterrenburg zijn vanmiddag bij de afrit van de N3 twee personenauto’s met elkaar in botsing gekomen. De bestuurder die vanaf de N3 kwam en moest stoppen voor de haaientanden zag vermoedelijk de andere auto, bestuurd door een vrouw, over het hoofd. Het gevolg was een flinke klapper. De bestuurster werd nagekeken door ambulancepersoneel, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Beide wagens zijn met flinke schade weggetakeld. (Foto’s: Stolk Fotografie)