Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Vrijwilligers gezocht – kijk eens op Inzet 078

Activiteitencentrum Overweg zoekt een vrijwilliger handvaardigheid. Overweg is een instelling op de Prattenburg, waar mensen met een lichamelijke handicap op een zinvolle manier hun dag kunnen doorbrengen. Waar vind je zulke vacatures voor vrijwilligers?

Ben je vrijwilliger of heb je zin om vrijwilligerswerk te gaan doen? Bij INZET078! kun je terecht voor leuke vacatures en advies op maat: welke vrijwilligerswerk past bij jou? Ook met andere vragen over vrijwillige inzet helpen we je graag.
INZET078! ondersteunt ook organisaties die met vrijwilligers werken. Dit doen we door het geven van informatie, advies en praktische ondersteuning.

Samenwerking
ContourdeTwern, MEE Plus en Vivenz zijn bestuurlijke partners binnen INZET078!. Zij werken intensief samen met de Bibliotheek AanZet, Stichting ANDERS en Stichting MBO Dordrecht. Ook andere partijen kunnen zich aanmelden.

Oh, en die vacature voor Overweg en nog veel meer vacatures, vind je via https://inzet078.nl/vacature/vrijwilliger-lhv-lichte-handvaardigheid/.

Wil je meer weten over het activiteitencentrum? Kijk eens op www.gemiva-svg.nl/overweg.

 

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Politieberichten

Politie zoekt getuigen van overval Jupiterlaan

DORDRECHT – De daders van de overval op een woning van een woongroep aan de Jupiterlaan worden rond de 16/17 jaar geschat. Op 6 december om 23.30 uur dwongen twee jongeren met steekwapens een begeleider die het tuinhek wilde afsluiten naar binnen en eisten geld. Zij gingen er met een kistje vandoor in onbekende richting. De politie ontvangt graag meer informatie. De daders waren licht getint en droegen zwarte kleding. Contact opnemen met de politie kan via het telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Actueel

Parkeerdruk Sterrenburg Noord blijft onder de aandacht

DORDRECHT – De parkeerdruk in onder meer Sterrenburg Noord is vorige week tijdens de Commissievergadering Fysieke Leefomgeving door bewoners onder de politieke aandacht gebracht. Leo Schaap van de bewonersgroep Sterrenburg Noord is tevreden over het verloop van de avond.

Actueel

Woning overvallen in Sterrenburg

DORDRECHT – Op de Jupiterlaan in de wijk Sterrenburg is gisterenavod rond 23.30 een woning overvallen. De politie kwam met meerdere politie-eenheden ter plaatse. Tijdens de zoekactie werd ook een politiehond ingezet. Over de daders is nog niks bekend.