Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Volg feestelijke start vernieuwing Winkelcentrum Sterrenburg

“Anders dan anders… vieren we op dinsdag 2 februari om 15.00 het officiële startsein voor de herontwikkeling van winkelcentrum Sterrenburg”, zo is te lezen op de website van het winkelcentrum. Volg die start gewoon thuis.

De uitbreiding van het winkelcentrum geeft een grote Jumbo Foodmarkt, honderden nieuwe en gratis parkeerplaatsen en een metamorfose van het interieur van het centrum. Iedereen kan de feestelijke start van die vernieuwing volgen. Dan zie je ook de eerste beelden van hoe het nieuwe Winkelcentrum Sterrenburg er uit komt te zien. Je kijgt ook een sneak preview van de nieuwe Jumbo Foodmarkt.

Programma
15.00 uur – Welkom en opening door Pieter Polman, Wereldhave
15.05 uur – Videoboodschap van wethouder Maarten Burggraaf
15.10 uur – Onthulling van de beelden van het vernieuwde Winkelcentrum Sterrenburg en introductie van de nieuwste Jumbo Foodmarkt door Jan-Willem en Jeroen Lemkes (Jumbo) en Pieter Polman.

Livestream te volgen op
Kijk mee via een livestream op 2 februari 15.00 uur op sterrenburg.nl/livestream (Deze link werkt pas op 2 februari vanaf de start). 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Limburgs bushokje in Sterrenburg

DORDRECHT – Bij het plaatsen van nieuwe bushokjes bij Winkelcentrum Sterrenburg is iets niet helemaal goed gegaan, constateerde Gerard de Jong. Hij stuurde deze foto van een bushokje dat bedoeld was voor plaatsing in Sittard-Geleen-Born. 

Actueel

Lezersfoto: Bloemenzee

DORDRECHT – Een vrolijke kleurrijke en vrolijkmakende foto van Annemarie de Leeuw. Ze stuurde een al even vrolijke tekst mee: ‘In plaats van gras hebben ze bij ons in Sterrenburg bloemen gezaaid. Dat vind ik toch zo ontzettend leuk. Heel vrolijk en regelmatig zie ik kinderen plukken, dus maken waarschijnlijk hun moeder er blij mee. Geeft niks, want er is genoeg.’ 

Cultuur

Lezersfoto: Zonsopkomst boven Sterrenburg

De winnende lezersfoto is deze week gemaakt door Anna Nijssen.