Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Uitnodiging: Informatieavond Beursvloer Dordrecht 2019

Een goede voorbereiding is het halve werk. Of moeten we zeggen: Een goede voorbereiding is alles? Want uit ervaring weten we, dat organisaties die op de avond van de Beursvloer Dordrecht op 11 november goed beslagen ten ijs komen, zeer succesvol zijn. Kom dus naar de gratis informatieavond op dinsdag 15 oktober 2019.

De bijeenkomst is voor alle maatschappelijke organisaties in Dordrecht die hun hulpvraag graag zo goed mogelijk formuleren. Dan is de kans het grootst dat er een bedrijf jullie kan helpen. Ook iedereen die erover denkt deel te nemen aan Beursvloer Dordrecht – je leest er hier meer over – en eerst wil weten hoe het eraan toe gaat, is van harte welkom.

Hoe ziet het programma eruit?
19.00 uur – Inloop
19.30 uur – Hoe gaat het eraan toe op de beursvloer?
20.00 uur – Extra inspiratie voor succesvolle matches met gesloten beurs.
20.30 uur – Wat is een goede hulpvraag of tegenpresentatie?

Het is niet verplicht het gehele programma te volgen. Maak zelf je keuze.

Wanneer en waar?
Dinsdag 15 oktober van 19.00 tot 21.00 uur

Blauwe Kamer van Stadbibliotheek Dordrecht, Groenmarkt 153 in Dordrecht.

Aanmelden? Stuur een berichtje (hier vind je de contactgegevens van Stichting Maatschappelijk Betrokken Ondernemen in Dordrecht. Zij organiseren Beursvloer Dordrecht).

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Geen stille tocht na gezinsdrama in Dordrecht

DORDRECHT – In overleg met de nabestaanden en de buurt heeft de gemeente Dordrecht besloten om geen stille tocht te houden. Er zijn wel gesprekken geweest, maar volgens de gemeente is er op diverse bijeenkomsten stil gestaan bij het vreselijke drama wat eerder deze week heeft plaats gevonden

Actueel

Herdenkingsbijeenkomst voor omgekomen zusjes

DORDRECHT – Morgenmiddag wordt er tijdens een bijeenkomst in de Ontmoetingskerk stilgestaan bij het overlijden van de zusjes Naiomy (8) en Nicolle (12). De vader schoot afgelopen maandagavond zijn vrouw en dochters neer en vervolgens zichzelf.

Actueel

Woning gesloten na vondst van hennepplantage

DORDRECHT – Tijdens een controle is een hennepkwekerij aangetroffen in de woning aan de Keplerweg in Dordrecht. De politie trof 340 hennepplanten, assimilatielampen, een afzuiginstallatie en koolstoffilters aan. Verder werd de elektriciteit illegaal afgenomen. De woning is door de burgemeester voor drie maanden gesloten. De burgemeester wil met de sluiting van panden waar een hennepplantage wordt aangetroffen de openbare orde herstellen, herhaling voorkomen en het signaal afgeven dat hiertegen hard wordt opgetreden. ( Archieffoto: Thymen Stolk )