Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Uitnodiging: Informatieavond Beursvloer Dordrecht 2019

Een goede voorbereiding is het halve werk. Of moeten we zeggen: Een goede voorbereiding is alles? Want uit ervaring weten we, dat organisaties die op de avond van de Beursvloer Dordrecht op 11 november goed beslagen ten ijs komen, zeer succesvol zijn. Kom dus naar de gratis informatieavond op dinsdag 15 oktober 2019.

De bijeenkomst is voor alle maatschappelijke organisaties in Dordrecht die hun hulpvraag graag zo goed mogelijk formuleren. Dan is de kans het grootst dat er een bedrijf jullie kan helpen. Ook iedereen die erover denkt deel te nemen aan Beursvloer Dordrecht – je leest er hier meer over – en eerst wil weten hoe het eraan toe gaat, is van harte welkom.

Hoe ziet het programma eruit?
19.00 uur – Inloop
19.30 uur – Hoe gaat het eraan toe op de beursvloer?
20.00 uur – Extra inspiratie voor succesvolle matches met gesloten beurs.
20.30 uur – Wat is een goede hulpvraag of tegenpresentatie?

Het is niet verplicht het gehele programma te volgen. Maak zelf je keuze.

Wanneer en waar?
Dinsdag 15 oktober van 19.00 tot 21.00 uur

Blauwe Kamer van Stadbibliotheek Dordrecht, Groenmarkt 153 in Dordrecht.

Aanmelden? Stuur een berichtje (hier vind je de contactgegevens van Stichting Maatschappelijk Betrokken Ondernemen in Dordrecht. Zij organiseren Beursvloer Dordrecht).

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Narcissen kondigen lente al aan

DORDRECHT – Ze zijn er vroeg bij, de narcissen. Onze fotograaf zag ze al enthousiast de lente aankondigen langs de wegen in Sterrenburg en Krispijn. (Foto’s: Thymen Stolk)

Actueel

Scholieren vragen shorttrackers hemd van het lijf

DORDRECHT – Na een sfeervol Kidsbezoek van diverse basisscholen op vrijdagochtend aan de World Cup Shorttrack in de Sportboulevard sloten vier Dordtse scholen hun World Cup-beleving vandaag heel speciaal af. Er kwamen twee rijders van Team NL op bezoek.

Actueel

65 jaar een paar

DORDRECHT – Sjef en Marie Zantman – De Bruin uit Sterrenburg, beiden 88 jaar, waren op 3 februari 65 jaar getrouwd. Donderdag kwam burgemeester Kolff langs met een bloemetje. ( Privéfoto ).