Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Thuiszorgteam Aafje Sterrenburg opent thuiszorgpost

Het Thuiszorgteam van Aafje voor Sterrenburg heeft op eigen initiatief voor elkaar gekregen dat er een nieuwe thuiszorgpost is gerealiseerd in Dordrecht. De teamleden hebben zelf de samenwerking gezocht in het kader van ‘zelforganisatie binnen de thuiszorg’. Verschillende partijen zijn aangehaakt, waaronder stichting MEE en het wijkcentrum. Wethouder Lambrechts verzorgde de opening.

Op donderdag 15 maart is de nieuwe thuiszorgpost officieel geopend aan de Halleyweg 259 in Sterrenburg. Een groot aantal teamleden, geïnteresseerde buurtbewoners, partners in de wijk en de wijkagent waren aanwezig tijdens de opening. Collega’s Herma en Nathalie vertelden over de realisatie van de post en knipten met de wethouder het lint door.

Wethouder Karin Lambrechts en regiodirecteur Ronald Simons spraken grote waardering uit voor de collega’s van team Sterrenburg. Ze gaven aan erg trots te zijn op deze mooie thuiszorgpost in de wijk.

 

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Schrijfcafé in Sterrenburg

DORDRECHT – Met schrijven kun je de diepte ingaan en op avontuur gaan in jezelf. Je kunt onder woorden brengen wat er op dat moment speelt in jou in deze hectische wereld en emoties verwerken. Op woensdag 5 december kun je weer deelnemen aan het maandelijkse Schrijfcafé bij Sanshine Schrijft in Sterrenburg. Sandra Utterijn-Klijnsmit helpt je tijdens deze ontspannen ochtend op weg met diverse simpele schrijfoefeningen. Het intuïtieve, creatieve schrijven kan leiden tot bezinning en reflectie.

Actueel

Gesnapt met Cobra’s

DORDRECHT – Een jongeman is maandagavond met twaalf Cobra’s betrapt. “Die knalt voorlopig niet meer in onze wijk”, aldus de wijkagent van Sterrenburg op Twitter.

Actueel

Lezersfoto

DORDRECHT – Avondfontein is de artistieke naam van deze artistieke foto die René Kamps deze week in Sterrenburg maakte. Ook een mooie foto gemaakt? We zien hem graag binnenkomen via redactie@dordtcentraal.nl, onder vermelding van Lezersfoto.