Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Thuiszorgteam Aafje Sterrenburg opent thuiszorgpost

Het Thuiszorgteam van Aafje voor Sterrenburg heeft op eigen initiatief voor elkaar gekregen dat er een nieuwe thuiszorgpost is gerealiseerd in Dordrecht. De teamleden hebben zelf de samenwerking gezocht in het kader van ‘zelforganisatie binnen de thuiszorg’. Verschillende partijen zijn aangehaakt, waaronder stichting MEE en het wijkcentrum. Wethouder Lambrechts verzorgde de opening.

Op donderdag 15 maart is de nieuwe thuiszorgpost officieel geopend aan de Halleyweg 259 in Sterrenburg. Een groot aantal teamleden, geïnteresseerde buurtbewoners, partners in de wijk en de wijkagent waren aanwezig tijdens de opening. Collega’s Herma en Nathalie vertelden over de realisatie van de post en knipten met de wethouder het lint door.

Wethouder Karin Lambrechts en regiodirecteur Ronald Simons spraken grote waardering uit voor de collega’s van team Sterrenburg. Ze gaven aan erg trots te zijn op deze mooie thuiszorgpost in de wijk.

 

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Lezersfoto

DORDRECHT – Dubbele regenbogen en prachtige zonsondergangen. Er was donderdagavond veel moois te zien voor wie er oog voor had. Kim Blokvoort stuurde deze foto. “Door zus Miranda gemaakt in Sterrenburg na de regenbui met het voorspelde Saharazand. Ik vond de foto te mooi om niet te delen!” We zijn het met je eens, Kim.

Actueel

Lezersfoto

DORDRECHT – ‘De waterspeelplaats in het Sterrenburgpark begint al aardig vorm te krijgen’, constateerde Dave Jansen zaterdag. Hij stuurde deze foto ter illustratie mee.

Actueel

VIDEO: E-wheels blijft rijden naast Wijkhopper

Wethouder Peter Heijkoop gaf maandag 15 april het startsein voor de Wijkhopper: een elektrisch voertuig voor korte ritten in de wijk Sterrenburg. Ook de elektrische wagens van e-wheels blijven in Sterrenburg rijden.