Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Sterrenburgpark – Alle ideeën en wensen verzamelen…

In oktober en november 2017 waren er al twee grote bijeenkomsten over het Sterrenburgpark. Bewoners (jong en oud) en medewerkers van allerlei organisaties die in de wijk werken (sport, gezondheid, welzijn, zorg, onderwijs, enzovoorts) deelden er hun wensen en ideeën voor de nieuwe plek voor spelen en bewegen. Eind van de middag is de oprichting van een Werkgroep Sterrenburgpark.

Ook waren er veel suggesties voor de rest van het Sterrenburgpark. Dat alles kwam ook binnen via BUURbook, post, Facebook en per mail.
Hier een PDF-bestandsamenvatting van al die inbreng voor het Sterrenburgpark.

Lees meer over de Werkgroep Sterrenburgpark op BUURbook of in dit eerder verschenen artikel.

Mis je nog iets? Laat het weten!
Deze informatie staat ook op www.wijkendordrecht.nl/sterrenburgpark in het onderdeel ‘Doe mee!’. Binnenkort vind je daar ook de informatie van de diverse bijeenkomsten over het Sterrenburgpark en de inbreng van de kinderen van Het Kristal. Reacties blijven welkom per mail.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Geen stille tocht na gezinsdrama in Dordrecht

DORDRECHT – In overleg met de nabestaanden en de buurt heeft de gemeente Dordrecht besloten om geen stille tocht te houden. Er zijn wel gesprekken geweest, maar volgens de gemeente is er op diverse bijeenkomsten stil gestaan bij het vreselijke drama wat eerder deze week heeft plaats gevonden

Actueel

Herdenkingsbijeenkomst voor omgekomen zusjes

DORDRECHT – Morgenmiddag wordt er tijdens een bijeenkomst in de Ontmoetingskerk stilgestaan bij het overlijden van de zusjes Naiomy (8) en Nicolle (12). De vader schoot afgelopen maandagavond zijn vrouw en dochters neer en vervolgens zichzelf.

Actueel

Woning gesloten na vondst van hennepplantage

DORDRECHT – Tijdens een controle is een hennepkwekerij aangetroffen in de woning aan de Keplerweg in Dordrecht. De politie trof 340 hennepplanten, assimilatielampen, een afzuiginstallatie en koolstoffilters aan. Verder werd de elektriciteit illegaal afgenomen. De woning is door de burgemeester voor drie maanden gesloten. De burgemeester wil met de sluiting van panden waar een hennepplantage wordt aangetroffen de openbare orde herstellen, herhaling voorkomen en het signaal afgeven dat hiertegen hard wordt opgetreden. ( Archieffoto: Thymen Stolk )