Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Spreekuur met wethouder Stam goed bezocht

Afgelopen woensdag 7 november hield wethouder Marco Stam spreekuur in het Sterrenwiel. Sterrenburgers konden zo de wethouder ontmoeten, vragen stellen of belangrijke zaken onder zijn aandacht brengen.

De wijkagenten, Handhaving en de wijkmanager van Sterrenburg waren ook aanwezig. Door samen te werken proberen zij de problemen van de bewoners op te lossen.

Spreekuur handhaving
Op dinsdag 13 november kun je terecht in het Sterrenwiel bij het spreekuur van Handhaving. Hun spreekuur is van 13.00 uur – 14.00 uur. Het Sterrenwiel is te vinden op het Dalmeyerplein 80.

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

VIDEO: E-wheels blijft rijden naast Wijkhopper

Wethouder Peter Heijkoop gaf maandag 15 april het startsein voor de Wijkhopper: een elektrisch voertuig voor korte ritten in de wijk Sterrenburg. Ook de elektrische wagens van e-wheels blijven in Sterrenburg rijden.

Actueel

Lezersfoto

DORDRECHT – De halve maan gefotografeerd vanuit Sterrenburg. Bastiaan Kluwen maakte dit fascinerende beeld met behulp van een 60x zoomlens. Ook een mooie of leuke foto gemaakt? Wij zien hem graag binnenkomen via redactie@dordtcentraal.nl.

Actueel

Het Kristal rent 8.000 euro bijeen voor politieteam Roparun

DORDRECHT – De twee locaties van basisschool Het Kristal in Sterrenburg hadden vandaag een bijzondere invulling van de Koningsspelen. De leerlingen hielden een sponsorloop voor Team 64, het Roparunteam van de politie-eenheid Rotterdam. Al die inspanning leverde een heel mooi bedrag op: 8.000 euro. De politie was aanwezig bij de sponsorloop. Agenten stempelden de rondjes af die de kinderen rond de scholen renden en als klap op de vuurpijl gaven ze spectaculaire demonstraties bij de locatie Zuilenburg van Het Kristal.