Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Spreekuur met wethouder Stam goed bezocht

Afgelopen woensdag 7 november hield wethouder Marco Stam spreekuur in het Sterrenwiel. Sterrenburgers konden zo de wethouder ontmoeten, vragen stellen of belangrijke zaken onder zijn aandacht brengen.

De wijkagenten, Handhaving en de wijkmanager van Sterrenburg waren ook aanwezig. Door samen te werken proberen zij de problemen van de bewoners op te lossen.

Spreekuur handhaving
Op dinsdag 13 november kun je terecht in het Sterrenwiel bij het spreekuur van Handhaving. Hun spreekuur is van 13.00 uur – 14.00 uur. Het Sterrenwiel is te vinden op het Dalmeyerplein 80.

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Lezersfoto

DORDRECHT – Een mooie zonsondergang, door Hannie Deventer vastgelegd in de wijk Wilgenwende. Ook een mooie foto gemaakt? Wij zien hem graag onder vermelding van Lezersfoto binnenkomen via redactie@dordtcentraal.nl!

Actueel

Nieuwe Landbouwweg klaar

DORDRECHT – Eind vorig jaar is de nieuwe Landbouwweg in de Nieuwe Dordtse Biesbosch opgeleverd; volgende week zal wethouder Marco Stam de weg feestelijk openen. Boer Jan Willemsens die aan de weg zijn gelijknamige akkerbouwbedrijf heeft, is blij met de realisatie. Het betekent dat fietsers meer ruimte krijgen op de Wieldrechtse Zeedijk ten zuiden van Sterrenburg. Zware landbouwmachines kunnen over de nieuwe weg. Ook ander gemotoriseerd verkeer is welkom.

Politieberichten

Twee drugsdealers aangehouden

DORDRECHT – De politie heeft vrijdag 11 januari twee drugsdealers aangehouden. In de omgeving van het Watersteyngebouw in Wielwijk zagen agenten een drugsdeal en kon een 36-jarige Dordtenaar opgepakt worden met cocaïne en heroïne op zak. In de wijk Sterrenburg vond ook een drugsdeal plaats en werd er een 30-jarige Dordtenaar aangehouden met cocaïne. In de woning van de dealer werden ook verdovende middelen en geld aangetroffen. De politie onderzoekt beide zaken.