Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Spreekuur Handhaving in het Sterrenwiel

Heeft u al zelf geprobeerd om een probleem op te lossen? Maar lukt het niet en wilt u daar eens over praten met de handhaver van uw wijk? Dat kan!

Voelt u zich welkom om langs te komen tijdens het inloopspreekuur op:

  • woensdag 2 januari van 10.00 uur t/m 11.30 uur
  • donderdag 10 januari van 13.00 t/m 14.30 uur
  • woensdag 16 januari van 10.30 t/m 12.00 uur
  • woensdag 23 januari  van 13.00 t/m 14.30 uur

Het wijkbureau handhaving is te vinden in woonzorgcentrum Het Sterrenwiel, Dalmeyerplein 80.

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Onderbroek vol drugs

DORDRECHT – Wijkagenten hebben gisteren in Sterrenburg na een korte achtervolging een vermoedelijke drugsdealer gepakt. ‘Verdachte gevloerd in de bosschages. In zijn onderbroek zat de zooi op de foto. Auto, telefoons, cashgeld en drugs zijn voorlopig van ons. Wegwezen uit de wijk!’, aldus de agenten op Instagram.

Actueel

Meerdere ongelukken binnen enkele uren

DORDRECHT – Op de Galileïlaan in Sterrenburg vonden maandagmiddag twee ongelukken plaats met letsel. Rond kwart voor drie raakte een jongen gewond nadat hij werd aangereden door een auto, hij is met armletsel naar het ziekenhuis gebracht. Later op de middag werden de hulpdiensten opnieuw gealarmeerd voor een ongeluk ter hoogte van de Blaauwweg met de Galileïlaan, daar kwam een bezorger van Domino´s ten val, over zijn verwondingen is niets bekend.(Foto: Thymen Stolk)

Actueel

VIDEO : Verrassing voor jarige Norah Dordrecht

DORDRECHT – Het begon met een leuke oproep via Facebook om Norah op 7 mei allemaal een kaartje te sturen voor haar dertiende verjaardag. Samen met de buren werd er donderdagmiddag voor haar gezongen en kreeg ze cadeaus. Ze heeft ruim twintig verjaardagskaarten gekregen, filmpjes met gelukwensen, cadeaus, geld en bloemen. “Het was mijn mooiste verjaardag”, zei de verraste Norah na afloop tegen haar moeder.( Foto’s en Video: thymen Stolk / privefoto )