Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Spreekuur Handhaving in het Sterrenwiel

Heeft u al zelf geprobeerd om een probleem op te lossen? Maar lukt het niet en wilt u daar eens over praten met de handhaver van uw wijk? Dat kan!

Voelt u zich welkom om langs te komen tijdens het inloopspreekuur op:

  • woensdag 2 januari van 10.00 uur t/m 11.30 uur
  • donderdag 10 januari van 13.00 t/m 14.30 uur
  • woensdag 16 januari van 10.30 t/m 12.00 uur
  • woensdag 23 januari  van 13.00 t/m 14.30 uur

Het wijkbureau handhaving is te vinden in woonzorgcentrum Het Sterrenwiel, Dalmeyerplein 80.

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Lekker spetteren in Sterrenburgpark

DORDRECHT – De nieuwe, natuurlijke speelplek in het Sterrenburgpark is nog niet officieel geopend, maar er wordt nu al heerlijk gespeeld. Het is er dan ook echt weer voor. De speelplek wordt woensdag 3 juli pas officieel geopend met van 14.30 tot 17.00 uur muziek, activiteiten zoals een obstacle run en sportworkshop, en lekkere hapjes. Ook wordt de nieuwe naam van de speelplek onthuld. Alle activiteiten zijn gratis, voor een hapje en drankje wordt gezorgd en iedereen is welkom.

Actueel

Politie zet extra mensen in wegens autobranden

DORDRECHT – Burgemeester Wouter Kolff heeft naar aanleiding van het grote aantal autobranden van dit jaar in overleg met de politie besloten meer opsporingskracht in te zetten door experts in te schakelen en een regionaal flexteam in te zetten.‘Sinds begin dit jaar zijn achttien auto’s uitgebrand. Vooral de afgelopen dagen is het raak met zeven branden kort achter elkaar’. 

Actueel

Opnieuw autobrand in Orionstraat

DORDRECHT – De bewoners van de Orionstraat in Sterrenburg worden er wanhopig en verdrietig van. Vorige week brandde er al een auto uit in hun straat en in de nacht van maandag op dinsdag was het rond half twee weer raak. De brandweer kon niet voorkomen dat ook dit voertuig onherstelbaar beschadigd raakte. Er gaan geluiden op in de buurt om te gaan surveilleren met een burgerwacht. De politie is bezig met onderzoek, ook naar de reeks autobranden die Dordrecht de afgelopen weken teistert.