Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Spreekuur Handhaving bij Het Sterrenwiel en winkelcentrum Sterrenburg.

Vanaf 6 september 2019 zijn de Handhavers bij Het Sterrenwiel en bij Winkelcentrum Sterrenburg aanwezig voor het spreekuur.

Met het spreekuur wil de Handhaving het contact met inwoners over hoe we samen kunnen werken aan een veilige en prettige woon- en leefomgeving versterken.

Ook werken de handhavers samen met andere partijen aan de veiligheid en leefbaarheid. Dit doen ze met de woningcorporaties, politie en welzijnswerk.

Agenda van maand september:

  • vrijdag 6 september, van 10:30 t/m 12:00 uur, locatie: Het Sterrenwiel
  • zaterdag 14 september van 13:00 t/m 14:30 uur, locatie: Winkelcentrum Sterrenburg
  • vrijdag 20 september van 10:30 t/m 12:00 uur, locatie: Het Sterrenwiel
  • vrijdag 27 september, van 13:30 uur t/m 15:00 uur, locatie: Winkelcentrum Sterrenburg

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Geen stille tocht na gezinsdrama in Dordrecht

DORDRECHT – In overleg met de nabestaanden en de buurt heeft de gemeente Dordrecht besloten om geen stille tocht te houden. Er zijn wel gesprekken geweest, maar volgens de gemeente is er op diverse bijeenkomsten stil gestaan bij het vreselijke drama wat eerder deze week heeft plaats gevonden

Actueel

Herdenkingsbijeenkomst voor omgekomen zusjes

DORDRECHT – Morgenmiddag wordt er tijdens een bijeenkomst in de Ontmoetingskerk stilgestaan bij het overlijden van de zusjes Naiomy (8) en Nicolle (12). De vader schoot afgelopen maandagavond zijn vrouw en dochters neer en vervolgens zichzelf.

Actueel

Woning gesloten na vondst van hennepplantage

DORDRECHT – Tijdens een controle is een hennepkwekerij aangetroffen in de woning aan de Keplerweg in Dordrecht. De politie trof 340 hennepplanten, assimilatielampen, een afzuiginstallatie en koolstoffilters aan. Verder werd de elektriciteit illegaal afgenomen. De woning is door de burgemeester voor drie maanden gesloten. De burgemeester wil met de sluiting van panden waar een hennepplantage wordt aangetroffen de openbare orde herstellen, herhaling voorkomen en het signaal afgeven dat hiertegen hard wordt opgetreden. ( Archieffoto: Thymen Stolk )