Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Spreekuur Handhaving bij Het Sterrenwiel en winkelcentrum Sterrenburg.

Ook in september zijn de Handhavers bij Het Sterrenwiel en bij Winkelcentrum Sterrenburg aanwezig voor het spreekuur. Met het spreekuur wil de Handhaving het contact met inwoners over hoe we samen kunnen werken aan een veilige en prettige woon- en leefomgeving versterken.

Ook werken de handhavers samen met andere partijen aan de veiligheid en leefbaarheid. Dit doen ze met de woningcorporaties, politie en welzijnswerk.

Agenda spreekuren van de maand september

  • vrijdag 6 september, van 10:30 t/m 12:00 uur, locatie: Het Sterrenwiel
  • zaterdag 14 september van 13:00 t/m 14:30 uur, locatie: Winkelcentrum Sterrenburg
  • vrijdag 20 september van 10:30 t/m 12:00 uur, locatie: Het Sterrenwiel
  • vrijdag 27 september, van 13:30 uur t/m 15:00 uur, locatie: Winkelcentrum Sterrenburg

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordt feliciteert Dordtenaren met Dordt

DORDRECHT – In het straatbeeld, zoals hier langs de Leeuwstraat, is het nu ook duidelijk: Dordrecht viert dit jaar haar 800e verjaardag. Dat wordt het hele jaar gevierd. Met een speciale editie van Big Rivers, een internationale tentoonstelling van Dordrechts bekendste kunstenaar Albert Cuyp in het Dordrechts Museum en tal  van activiteiten op het gebied van sport, cultuur en in het onderwijs, verspreid over de stad. Op dordrecht800.nl is de activiteitenagenda te vinden. Deze wordt de komende tijd nog verder aangevuld.

Actueel

Autobranden in de wijk Sterrenburg

DORDRECHT – In de nacht van 1 op 2 januari is Sterrenburg wederom opgeschrikt door twee autobranden. Deze keer was het raak aan de Sandenburg en de Walenburg. De brandweer die snel ter plaatse was, kon niks anders meer doen dan blussen. Beide auto’s liepen flinke schade op. De politie onderzoekt de autobranden en kijkt of er verbanden zijn met de andere autobranden in Dordrecht.

Actueel

Lezersfoto

DORDRECHT – Jan van der Pas uit Sterrenburg maakte deze bijzondere foto zondag aan het eind van de middag in de Dordtse polder. ‘Wat is de natuur toch mooi’, schrijft hij erbij. Ook een mooie foto gemaakt? Stuur hem naar redactie@dordtcentraal.nl!