Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Sporten: Calisthenics Clinic voor 50+

Op dinsdag 20 augustus 2019 is de eerste Calisthenics Clinics voor 50-plussers in Dordrecht. Die wordt gegeven door het Calisthenics Training Centre. Je bent welkom op Leerparkpromenade 120 in Dordrecht.

Ben jij een actieve 50-plusser en wil je aan de slag met Calisthenics? Sport je graag onder begeleiding van een trainer? Doe dan mee met de Calisthenics Clinics voor 50+. Een training met het eigen gewicht als weerstand voor beginners en gevorderden.
Meld je vooraf aan via e-mail (zie het adres hieronder). Er zijn maar 20 plaatsen. Graag bij aanmelding je naam, leeftijd en eventuele lichamelijke beperkingen / klachten vermelden.

Deelnemers: 20 deelnemers per clinic
Vereisten: deelnemers dienen sportkleding en sportschoenen te dragen
Meenemen: handdoekje voor het zweten, gym matje of grote handdoek, flesje water, fruit & eventueel sporthandschoenen.
Datum & tijd: dinsdag 20 augustus van 18:30 – 20:00 uur
Locatie: Leerpark Dordrecht, op de hoek van de Leerparkpromenade (bij de sporttoestellen)
Kosten: aan de introductie clinic zijn geen kosten verbonden
Aanmelden en informatie: calisthenicsprojectnl@gmail.com
Eigen risico: Deelname aan de Calisthenics Clinic voor 50+ is geheel op eigen risico.

Programma Calisthenics Clinics voor 50+
18:30 Welkom, demo & uitleg oefeningen
19:00 Warming up, kern, cooling down
19:45 moment om vragen te stellen
20:00 einde clinic
NB: bij slecht weer wordt de clinic verplaatst naar een andere dag.

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordt feliciteert Dordtenaren met Dordt

DORDRECHT – In het straatbeeld, zoals hier langs de Leeuwstraat, is het nu ook duidelijk: Dordrecht viert dit jaar haar 800e verjaardag. Dat wordt het hele jaar gevierd. Met een speciale editie van Big Rivers, een internationale tentoonstelling van Dordrechts bekendste kunstenaar Albert Cuyp in het Dordrechts Museum en tal  van activiteiten op het gebied van sport, cultuur en in het onderwijs, verspreid over de stad. Op dordrecht800.nl is de activiteitenagenda te vinden. Deze wordt de komende tijd nog verder aangevuld.

Actueel

Autobranden in de wijk Sterrenburg

DORDRECHT – In de nacht van 1 op 2 januari is Sterrenburg wederom opgeschrikt door twee autobranden. Deze keer was het raak aan de Sandenburg en de Walenburg. De brandweer die snel ter plaatse was, kon niks anders meer doen dan blussen. Beide auto’s liepen flinke schade op. De politie onderzoekt de autobranden en kijkt of er verbanden zijn met de andere autobranden in Dordrecht.

Actueel

Lezersfoto

DORDRECHT – Jan van der Pas uit Sterrenburg maakte deze bijzondere foto zondag aan het eind van de middag in de Dordtse polder. ‘Wat is de natuur toch mooi’, schrijft hij erbij. Ook een mooie foto gemaakt? Stuur hem naar redactie@dordtcentraal.nl!