Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Senioren Salsa in Cultureel Centrum Sterrenburg

Senioren Salsa

Heeft u zin om in beweging te blijven en de basispassen salsa, merengue en bachata te leren? Doe dan mee met Senioren Salsa!

De conditie wordt op peil gehouden en het tempo wordt rustig gehouden zodat iedereen mee kan doen. En u ontmoet, in uw eigen leeftijdscategorie, ook nog eens leuke mensen! De lessen worden verzorgd door Giants Salsa en vinden plaats op maandagen. We zorgen voor een rustig leertempo met genoeg herhaling.

Aanvang:
13:00 – 14:15 uur beginners 3 (huidige cursisten)
14:45 – 16:00 uur beginners 4 (huidige cursisten)
16:00 – 17:15 uur beginners 1 (nieuwe cursisten)
Locatie: Cultureel Centrum Sterrenburg, Dalmeyerplein 10, Dordrecht
Duur cursus: 10 weken (vrije inloop is mogelijk)
Data: 28 jan – 4/11/18/25 feb – 4/11/18/25 mrt – 1 apr
Prijs: € 50 (voor 10 lessen van 75 min)

Lijkt u dit leuk en gaan de voetjes al kriebelen? Kom gezellig meedoen, iedereen is meer dan welkom !

Senioren Salsa is een samenwerking tussen Giants Salsa en Buurtwerk Dordrecht.

Meer informatie

Voor deelname of meer informatie kunt u bellen naar Jay via 06-41879483.

www.giantssalsa.nl / facebook: Giants Salsa / email: giantssalsa@gmail.com

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Met de schrik vrij na dubbele botsing

DORDRECHT – Een automobiliste kwam vanmiddag met de schrik vrij na een eenzijdige dubbele aanrijding op de Galileïliaan in Sterrenburg. Ze raakte eerst een markeringspaaltje langs de weg, schoot door naar de middenberm, waar ze de paal van een verkeersbord raakte en vervolgens dwars op de weg tot stilstand kwam. De vrouw raakte niet gewond. Naast het straatmeubilair raakte ook de auto behoorlijk beschadigd.

Actueel

Zomerschool voor vierde keer van start

DORDRECHT – Rond de driehonderd Dordtse basisscholieren zijn vandaag gestart op de Zomerschool Dordrecht. Het is voor het vierde jaar op rij dat zes schoolbesturen dit extra lesprogramma aanbieden in samenwerking met de gemeente en een aantal andere partijen.

Actueel

René Brant vertelt in Ontmoetingskerk

DORDRECHT – Onze gezondheid door een evolutionaire bril gezien. Dordtenaar René Brant schreef er het boek ‘Aap op schoenen met een buikje’ over. Op woensdag 21 augustus is hij te gast bij het tweede Zomer Open Huis in de Ontmoetingskerk in Sterrenburg om er over te vertellen. Foto’s van zijn expeditie door de Pyreneeën illustreren zijn verhaal, waarbij zijn belevenissen de aanleiding zijn voor het bespreken van diverse gezondheidsaspecten vanuit het evolutionaire denken. Iedereen is deze morgen weer van harte welkom in de kerk aan de Slangenburg 3. Vanaf 09.45 uur is er inloop en de presentatie begint om 10.15 uur. De toegang is vrij en gasten worden ontvangen met koffie of thee en een zomerse traktatie.