Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Resto VanHarte Dordrecht zet zich in tijdens NLdoet

Buurtbewoners lunchen samen – gratis – en leren elkaar kennen. Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte Dordrecht organiseert zaterdag 10 maart een uitgebreide lunch voor inwoners van de wijk Sterrenburg, midden in Winkelcentrum Sterrenburg.

Er zijn geen kosten verbonden aan de maaltijd. De activiteit vindt plaats in het kader van NLdoet. NLdoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland, een initiatief van Het Oranje Fonds. Ook in 2017 bereidden de vrijwilligers van Resto VanHarte een lunch voor wijkbewoners in het winkelcentrum. De opkomst was toen hoog; de lunch was een succes en tevens een mooie kans om elkaar en Resto VanHarte beter te leren kennen.

De lunch is van 11.00 tot 14.00 uur in winkelcentrum Sterrenburg.
Iedereen kan gewoon aanschuiven, reserveren is niet nodig.
Het winkelcentrum is aan het P.A. Kok-Plein in Sterrenburg.

Eten bij Resto VanHarte
Resto VanHarte is is te vinden in het Sterrenwiel en het Polderwiel. Van maandag t/m vrijdag is er elke middag een driegangenlunch in het Sterrenwiel, Dalmeijerplein 80, van 12.30 tot 14.00 uur. Voor een lekker driegangendiner is het Resto in Sterrenburg elke woensdag geopend.

Elke vrijdagavond kun je naar het Resto in Stadspolders, in het Polderwiel, Dudok-erf 58. Inloop vanaf 18.00 uur, het diner start om 18.30 uur.

Graag van tevoren reserveren. Dat kan gratis via www.restovanharte.nl of bel 0900-900 3030, op maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur (35 ct/gesprek).
Het driegangendiner is altijd vers en betaalbaar. Kinderen zijn ook welkom.

 

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Politieberichten

Vrouw (78) overvallen in woning

DORDRECHT – Een 78-jarige vrouw is slachtoffer geworden van een overval. Minimaal twee mannen kwamen in de nacht van zaterdag 17 op zondag 18 maart binnen in haar woning aan de Toutenburg in Dordrecht.

Politieberichten

Agenten komen naar winkelcentrum Sterrenburg

DORDRECHT – In winkelcentrum Sterrenburg start de politie binnenkort met een pop-up politiebureau. Regelmatig zullen er agenten aanwezig zijn om zich voor te stellen aan het winkelende publiek.

Actueel

VIDEO : Kinderen bakken pannenkoeken voor bewoners De Sterrenlanden

DORDRECHT – Op heel veel plekken in het land werden vrijdag pannenkoeken gebakken en gegeten. Het was namelijk voor de twaalfde keer Nationale Pannenkoekendag.