Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Resto VanHarte Dordrecht zet zich in tijdens NLdoet

Buurtbewoners lunchen samen – gratis – en leren elkaar kennen. Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte Dordrecht organiseert zaterdag 10 maart een uitgebreide lunch voor inwoners van de wijk Sterrenburg, midden in Winkelcentrum Sterrenburg.

Er zijn geen kosten verbonden aan de maaltijd. De activiteit vindt plaats in het kader van NLdoet. NLdoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland, een initiatief van Het Oranje Fonds. Ook in 2017 bereidden de vrijwilligers van Resto VanHarte een lunch voor wijkbewoners in het winkelcentrum. De opkomst was toen hoog; de lunch was een succes en tevens een mooie kans om elkaar en Resto VanHarte beter te leren kennen.

De lunch is van 11.00 tot 14.00 uur in winkelcentrum Sterrenburg.
Iedereen kan gewoon aanschuiven, reserveren is niet nodig.
Het winkelcentrum is aan het P.A. Kok-Plein in Sterrenburg.

Eten bij Resto VanHarte
Resto VanHarte is is te vinden in het Sterrenwiel en het Polderwiel. Van maandag t/m vrijdag is er elke middag een driegangenlunch in het Sterrenwiel, Dalmeijerplein 80, van 12.30 tot 14.00 uur. Voor een lekker driegangendiner is het Resto in Sterrenburg elke woensdag geopend.

Elke vrijdagavond kun je naar het Resto in Stadspolders, in het Polderwiel, Dudok-erf 58. Inloop vanaf 18.00 uur, het diner start om 18.30 uur.

Graag van tevoren reserveren. Dat kan gratis via www.restovanharte.nl of bel 0900-900 3030, op maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur (35 ct/gesprek).
Het driegangendiner is altijd vers en betaalbaar. Kinderen zijn ook welkom.

 

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Vergeefse zoektocht naar sleutels in ondergrondse container

DORDRECHT – Een man die vanmiddag zijn afval wilde weggooien in een ondergrondse container aan de Blaauwweg in Sterrenburg gooide per ongeluk ook zijn autosleutels mee. Hij ging er zelf naar op zoek, maar helaas zonder resultaat.

Actueel

Wieldrecht in actie voor Sara

DORDRECHT – Met een benefietdag vol activiteiten willen vrijwilligers van voetbalvereniging Wieldrecht op zaterdag 25 augustus zo veel mogelijk geld ophalen voor Stichting Voor Sara. Dat geld is hard nodig om een behandeling te vinden voor de tot nu toe ongeneeslijke spierziekte MDC1A, waar de Dordtse peuter Sara (3) aan lijdt.

Actueel

Bewoner dreigt huis in brand te steken

DORDRECHT – Een bewoner van het Polluxhof is dinsdagmiddag meegenomen naar het politiebureau. De man wilde aan zijn woning in brand steken. Op dat moment was er een kind aanwezig in het huis.