Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Record bewegen voor basisschool De Keerkring

In het kader van de Nationale Buitenlesdag was er op basisschool de Keerkring les in de buitenlucht en een spectaculaire recordpoging voor het goede doel van OPOD: stichting Kika. In aanloop naar de Koningsspelen, eind april, dansten leerlingen, ouders, kennissen en buurtbewoners – eigenlijk iedereen die mee wilde doen- in de buitenlucht de ‘Fitlala’. Hét lied van de Koningsspelen 2018!

Allemaal bewegen
De recordpoging was geslaagd. Wel 500 mensen kwamen in beweging.  De Keerkring verwacht met deze actie een mooi bedrag te kunnen doneren aan stichting Kika. Bovendien was er volop gezonde beweging.

Zie ook het bericht met de aankondiging van deze actie en het bericht over de keuze van OPOD om Kika te steunen.

<klik op deze afbeelding voor meer beweging>

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Happy Voice komt naar Het Theehuis

DORDRECHT – Zangkoor Happy Voice komt zaterdag 9 maart naar Het Theehuis aan de Atmosfeerstraat in Sterrenburg. Het koor zal optreden en zorgen voor een geweldige muzikale middag. De zaal gaat open om 13.30 uur. De aanvang is om 14.00 uur. De entree kost 3,50 euro. Een plaats reserveren kan door contact op te nemen via het telefoonnummer 078-6540661.

Actueel

Lunchen in de Ontmoetingskerk

DORDRECHT – In de Ontmoetingskerk aan de Slangenburg 3 is het zaterdagmiddag 2 maart mogelijk om samen te lunchen. De kerk gaat open om 13.00 uur en de lunch start om 13.30 uur. Deelname kost 1,50 euro. Aanmelden is niet nodig. Daarnaast kan op de 1e en 3e zaterdag van de maand de tentoonstelling ‘Kerk en Hobby’ bekeken worden, een kop koffie worden gedronken en een praatje gemaakt worden.

Actueel

Tunnel vol graffiti

DORDRECHT – De voetgangerstunnel tussen de Octant en het Sterrenburgpark zit vol met graffiti. Een bewoner heeft meermaals gevraagd aan de gemeente om dit te verwijderen. Die beloofde er snel mee aan de slag te gaan.