Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Record bewegen voor basisschool De Keerkring

In het kader van de Nationale Buitenlesdag was er op basisschool de Keerkring les in de buitenlucht en een spectaculaire recordpoging voor het goede doel van OPOD: stichting Kika. In aanloop naar de Koningsspelen, eind april, dansten leerlingen, ouders, kennissen en buurtbewoners – eigenlijk iedereen die mee wilde doen- in de buitenlucht de ‘Fitlala’. Hét lied van de Koningsspelen 2018!

Allemaal bewegen
De recordpoging was geslaagd. Wel 500 mensen kwamen in beweging.  De Keerkring verwacht met deze actie een mooi bedrag te kunnen doneren aan stichting Kika. Bovendien was er volop gezonde beweging.

Zie ook het bericht met de aankondiging van deze actie en het bericht over de keuze van OPOD om Kika te steunen.

<klik op deze afbeelding voor meer beweging>

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Schrijfcafé in Sterrenburg

DORDRECHT – Met schrijven kun je de diepte ingaan en op avontuur gaan in jezelf. Je kunt onder woorden brengen wat er op dat moment speelt in jou in deze hectische wereld en emoties verwerken. Op woensdag 5 december kun je weer deelnemen aan het maandelijkse Schrijfcafé bij Sanshine Schrijft in Sterrenburg. Sandra Utterijn-Klijnsmit helpt je tijdens deze ontspannen ochtend op weg met diverse simpele schrijfoefeningen. Het intuïtieve, creatieve schrijven kan leiden tot bezinning en reflectie.

Actueel

Gesnapt met Cobra’s

DORDRECHT – Een jongeman is maandagavond met twaalf Cobra’s betrapt. “Die knalt voorlopig niet meer in onze wijk”, aldus de wijkagent van Sterrenburg op Twitter.

Actueel

Lezersfoto

DORDRECHT – Avondfontein is de artistieke naam van deze artistieke foto die René Kamps deze week in Sterrenburg maakte. Ook een mooie foto gemaakt? We zien hem graag binnenkomen via redactie@dordtcentraal.nl, onder vermelding van Lezersfoto.