Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Record bewegen voor basisschool De Keerkring

In het kader van de Nationale Buitenlesdag was er op basisschool de Keerkring les in de buitenlucht en een spectaculaire recordpoging voor het goede doel van OPOD: stichting Kika. In aanloop naar de Koningsspelen, eind april, dansten leerlingen, ouders, kennissen en buurtbewoners – eigenlijk iedereen die mee wilde doen- in de buitenlucht de ‘Fitlala’. Hét lied van de Koningsspelen 2018!

Allemaal bewegen
De recordpoging was geslaagd. Wel 500 mensen kwamen in beweging.  De Keerkring verwacht met deze actie een mooi bedrag te kunnen doneren aan stichting Kika. Bovendien was er volop gezonde beweging.

Zie ook het bericht met de aankondiging van deze actie en het bericht over de keuze van OPOD om Kika te steunen.

<klik op deze afbeelding voor meer beweging>

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Meer ruimte voor water, spelen en bewegen in Sterrenburgpark

DORDRECHT – Binnenkort begint de herinrichting van het Sterrenburgpark. Het park wordt een waterrijke, natuurlijke speel- en beweegplek. Er worden meerdere vliegen in één klap geslagen: de wateroverlast wordt aangepakt en bewoners krijgen een leuke plek waar het aangenaam verblijven is.

Actueel

Stoffelijk overschot aangetroffen in woning

DORDRECHT – De politie heeft vrijdagmiddag in een woning aan het Kinkelenburg een stoffelijk overschot aangetroffen.

Actueel

Opbrengst BNM-sponsorrit naar Geboortecentrum Rhena

DORDRECHT – Geboortecentrum Rhena in het Albert Schweitzer ziekenhuis is erg blij met een donatie van BNM Motoren. De opbrengst van een sponsorrit (op 3 juni) met 32 deelnemers bedraagt 400 euro en is feestelijk overgedragen aan het team van Rhena.