Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Pop-Up markt op activiteitencentrum Overweg

Woensdag 6 juni aanstaande opent activiteitencentrum Overweg aan de Prattenburg 80 te Dordrecht haar deuren met een gezellige Pop-up markt. U bent van harte welkom van 10.00 tot 15.30.

 Overweg is een activiteitencentrum voor mensen met een lichamelijke beperking, niet-aangeboren hersenletsel en voor mensen met een verstandelijke beperking.

Onze cliënten zijn op dit moment hard aan het werk om de mooiste producten voor u te maken, u kunt hierbij denken aan producten voor in of rond het huis en Vaderdag natuurlijk. Buurt vereniging De Vier Burgen is ook aanwezig met een kraam. Wij zouden het leuk vinden als u komt kijken.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Cultuur

Lezersfoto: Zonsopkomst boven Sterrenburg

De winnende lezersfoto is deze week gemaakt door Anna Nijssen.

Actueel

Duiven mishandeld in Sterrenburg

In de wijk Sterrenburg zijn recent enkele duiven gevonden waarbij de vleugels en de staart voor een groot deel zijn afgeknipt. De duiven werden gevonden in de omgeving van de Keplerweg en Halleyweg. Politie roept getuigen op zich te melden.

Actueel

Rietkraag bederft uitzicht: in november pas weer gemaaid

Goed voor de natuur, minder voor het uitzicht. Dat laatste wordt voor bewoners van de Sandenburg de hele lente en zomer bepaald door metershoog riet.