Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Oprit parkeerdek Winkelcentrum Sterrenburg dicht (bij Planetenlaan)

Vandaag, 25 januari 2021, gaat de oprit naar het parkeerdek dicht van Winkelcentrum Sterrenburg (aan de kant van de Planetenlaan). Dat  duurt ongeveer 4 maanden. De entree van het parkeerdek is dan via de Galileïlaan.

Als je met de auto naar het winkelcentrum komt, zie je de borden die aangeven waar nu de entree is van het parkeerdek. Je wordt omgeleid naar de andere op- en afgang naast restaurant Lotus. De eerste week zullen er verkeersregelaars zijn om je de juiste weg te wijzen.

Wil je ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de verbouwing van Winkelcentrum Sterrenburg? Kijk dan op de site www.sterrenburg.nl/vernieuwt.

Gebeurt er iets gevaarlijks op of rond het bouwterrein? Dan kun je het beste even naar de bouwkeet gaan, te herkennen aan het logo van Retail Bouw Nederland.
Voor vragen over de bouwwerkzaamheden is het contact mailadres wc-sterrenburg@retail-bouw.nl.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Limburgs bushokje in Sterrenburg

DORDRECHT – Bij het plaatsen van nieuwe bushokjes bij Winkelcentrum Sterrenburg is iets niet helemaal goed gegaan, constateerde Gerard de Jong. Hij stuurde deze foto van een bushokje dat bedoeld was voor plaatsing in Sittard-Geleen-Born. 

Actueel

Lezersfoto: Bloemenzee

DORDRECHT – Een vrolijke kleurrijke en vrolijkmakende foto van Annemarie de Leeuw. Ze stuurde een al even vrolijke tekst mee: ‘In plaats van gras hebben ze bij ons in Sterrenburg bloemen gezaaid. Dat vind ik toch zo ontzettend leuk. Heel vrolijk en regelmatig zie ik kinderen plukken, dus maken waarschijnlijk hun moeder er blij mee. Geeft niks, want er is genoeg.’ 

Cultuur

Lezersfoto: Zonsopkomst boven Sterrenburg

De winnende lezersfoto is deze week gemaakt door Anna Nijssen.