Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Ontwerpen in De Sitterstraat

Heel veel kinderen van de scholen en diverse bewoners uit de buurt dachten mee over de inrichting van een nieuwe plek om te sporten en spelen in De Sitterstraat. Alle reacties worden nu verwerkt en uitgewerkt in (minstens) twee voorstellen voor de inrichting van die plek. Daarop kan de hele buurt weer reageren.

Meer over die plek in de wijk is te lezen in het eerder verschenen artikel over spelen en sporten in De Sitterstraat. Daar komt nieuwbouw voor een dagverblijf van Gemiva en de straat wordt verlengd tot de John. F. Kennedyschool.

Wanneer?
Het kan overigens nog even duren voordat de aanleg van de speel- en sportplek begint. Dat hangt af van de nieuwbouw van het dagverblijf en de aanleg van de nieuwe straat.

 

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Vergeefse zoektocht naar sleutels in ondergrondse container

DORDRECHT – Een man die vanmiddag zijn afval wilde weggooien in een ondergrondse container aan de Blaauwweg in Sterrenburg gooide per ongeluk ook zijn autosleutels mee. Hij ging er zelf naar op zoek, maar helaas zonder resultaat.

Actueel

Wieldrecht in actie voor Sara

DORDRECHT – Met een benefietdag vol activiteiten willen vrijwilligers van voetbalvereniging Wieldrecht op zaterdag 25 augustus zo veel mogelijk geld ophalen voor Stichting Voor Sara. Dat geld is hard nodig om een behandeling te vinden voor de tot nu toe ongeneeslijke spierziekte MDC1A, waar de Dordtse peuter Sara (3) aan lijdt.

Actueel

Bewoner dreigt huis in brand te steken

DORDRECHT – Een bewoner van het Polluxhof is dinsdagmiddag meegenomen naar het politiebureau. De man wilde aan zijn woning in brand steken. Op dat moment was er een kind aanwezig in het huis.