Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Ontwerpen in De Sitterstraat

Heel veel kinderen van de scholen en diverse bewoners uit de buurt dachten mee over de inrichting van een nieuwe plek om te sporten en spelen in De Sitterstraat. Alle reacties worden nu verwerkt en uitgewerkt in (minstens) twee voorstellen voor de inrichting van die plek. Daarop kan de hele buurt weer reageren.

Meer over die plek in de wijk is te lezen in het eerder verschenen artikel over spelen en sporten in De Sitterstraat. Daar komt nieuwbouw voor een dagverblijf van Gemiva en de straat wordt verlengd tot de John. F. Kennedyschool.

Wanneer?
Het kan overigens nog even duren voordat de aanleg van de speel- en sportplek begint. Dat hangt af van de nieuwbouw van het dagverblijf en de aanleg van de nieuwe straat.

 

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Politieberichten

Vrouw (78) overvallen in woning

DORDRECHT – Een 78-jarige vrouw is slachtoffer geworden van een overval. Minimaal twee mannen kwamen in de nacht van zaterdag 17 op zondag 18 maart binnen in haar woning aan de Toutenburg in Dordrecht.

Politieberichten

Agenten komen naar winkelcentrum Sterrenburg

DORDRECHT – In winkelcentrum Sterrenburg start de politie binnenkort met een pop-up politiebureau. Regelmatig zullen er agenten aanwezig zijn om zich voor te stellen aan het winkelende publiek.

Actueel

VIDEO : Kinderen bakken pannenkoeken voor bewoners De Sterrenlanden

DORDRECHT – Op heel veel plekken in het land werden vrijdag pannenkoeken gebakken en gegeten. Het was namelijk voor de twaalfde keer Nationale Pannenkoekendag.