Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Ontwerpen in De Sitterstraat

Heel veel kinderen van de scholen en diverse bewoners uit de buurt dachten mee over de inrichting van een nieuwe plek om te sporten en spelen in De Sitterstraat. Alle reacties worden nu verwerkt en uitgewerkt in (minstens) twee voorstellen voor de inrichting van die plek. Daarop kan de hele buurt weer reageren.

Meer over die plek in de wijk is te lezen in het eerder verschenen artikel over spelen en sporten in De Sitterstraat. Daar komt nieuwbouw voor een dagverblijf van Gemiva en de straat wordt verlengd tot de John. F. Kennedyschool.

Wanneer?
Het kan overigens nog even duren voordat de aanleg van de speel- en sportplek begint. Dat hangt af van de nieuwbouw van het dagverblijf en de aanleg van de nieuwe straat.

 

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Schrijfcafé in Sterrenburg

DORDRECHT – Met schrijven kun je de diepte ingaan en op avontuur gaan in jezelf. Je kunt onder woorden brengen wat er op dat moment speelt in jou in deze hectische wereld en emoties verwerken. Op woensdag 5 december kun je weer deelnemen aan het maandelijkse Schrijfcafé bij Sanshine Schrijft in Sterrenburg. Sandra Utterijn-Klijnsmit helpt je tijdens deze ontspannen ochtend op weg met diverse simpele schrijfoefeningen. Het intuïtieve, creatieve schrijven kan leiden tot bezinning en reflectie.

Actueel

Gesnapt met Cobra’s

DORDRECHT – Een jongeman is maandagavond met twaalf Cobra’s betrapt. “Die knalt voorlopig niet meer in onze wijk”, aldus de wijkagent van Sterrenburg op Twitter.

Actueel

Lezersfoto

DORDRECHT – Avondfontein is de artistieke naam van deze artistieke foto die René Kamps deze week in Sterrenburg maakte. Ook een mooie foto gemaakt? We zien hem graag binnenkomen via redactie@dordtcentraal.nl, onder vermelding van Lezersfoto.