Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Ontwerpen in De Sitterstraat

Heel veel kinderen van de scholen en diverse bewoners uit de buurt dachten mee over de inrichting van een nieuwe plek om te sporten en spelen in De Sitterstraat. Alle reacties worden nu verwerkt en uitgewerkt in (minstens) twee voorstellen voor de inrichting van die plek. Daarop kan de hele buurt weer reageren.

Meer over die plek in de wijk is te lezen in het eerder verschenen artikel over spelen en sporten in De Sitterstraat. Daar komt nieuwbouw voor een dagverblijf van Gemiva en de straat wordt verlengd tot de John. F. Kennedyschool.

Wanneer?
Het kan overigens nog even duren voordat de aanleg van de speel- en sportplek begint. Dat hangt af van de nieuwbouw van het dagverblijf en de aanleg van de nieuwe straat.

 

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Lezersfoto

DORDRECHT – Dubbele regenbogen en prachtige zonsondergangen. Er was donderdagavond veel moois te zien voor wie er oog voor had. Kim Blokvoort stuurde deze foto. “Door zus Miranda gemaakt in Sterrenburg na de regenbui met het voorspelde Saharazand. Ik vond de foto te mooi om niet te delen!” We zijn het met je eens, Kim.

Actueel

Lezersfoto

DORDRECHT – ‘De waterspeelplaats in het Sterrenburgpark begint al aardig vorm te krijgen’, constateerde Dave Jansen zaterdag. Hij stuurde deze foto ter illustratie mee.

Actueel

VIDEO: E-wheels blijft rijden naast Wijkhopper

Wethouder Peter Heijkoop gaf maandag 15 april het startsein voor de Wijkhopper: een elektrisch voertuig voor korte ritten in de wijk Sterrenburg. Ook de elektrische wagens van e-wheels blijven in Sterrenburg rijden.