Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Ontmoet zo min mogelijk mensen

We zien graag onze vrienden en familie, maar om de verspreiding van corona te voorkomen, is het nodig dat minder mensen elkaar ontmoeten. Blijf in contact via bijvoorbeeld beeldbellen.

Dat laat de Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid weten op hun Twitter-pagina.
Daarop vind je ook de link naar de site van de rijksoverheid met al het nieuws over corona, zoals bijvoorbeeld deze pagina met de algemene corona-regels.

Beeldbellen
Op bijvoorbeeld de website van Seniorweb vind je meer informatie over de mogelijkheden van beeldbellen.

 

 

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Politie zoekt ‘doorrijder’ Copernicusweg

DORDRECHT – Een 20-jarige man is maandagavond, terwijl hij naar huis liep vanuit school, op een voetgangersoversteekplaats op de Copernicusweg in Sterrenburg aangereden. De bestuurder van de auto die hem raakte, is doorgereden. De jongeman is gewond overgebracht naar het ziekenhuis.

Actueel

Aanrijding Galileïlaan

DORDRECHT – Op de Galileïlaan in Dordrecht is zondagmiddag 28 november een jongen gewond geraakt. De jongen had geen voorrang, maar stak met zijn fiets toch over. De automobilist die aan kwam rijden kon niet meer op tijd remmen. De jongen werd naar het ziekenhuis gebracht. (Foto’s en video: Stolk Fotografie)

Actueel

VIDEO: Gewapende overval op woning Breda, verdachten aangehouden na achtervolging in Dordrecht

DORDRECHT/BREDA – Twee gewapende mannen hebben zaterdagmiddag een overval gepleegd op een woning aan de Petegemstraat in Breda. De politie hield even later in Dordrecht twee mannen aan nadat een achtervolging eindigde in een botsing.(Foto en Video: Stolk Fotografie)