Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Ontmoet zo min mogelijk mensen

We zien graag onze vrienden en familie, maar om de verspreiding van corona te voorkomen, is het nodig dat minder mensen elkaar ontmoeten. Blijf in contact via bijvoorbeeld beeldbellen.

Dat laat de Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid weten op hun Twitter-pagina.
Daarop vind je ook de link naar de site van de rijksoverheid met al het nieuws over corona, zoals bijvoorbeeld deze pagina met de algemene corona-regels.

Beeldbellen
Op bijvoorbeeld de website van Seniorweb vind je meer informatie over de mogelijkheden van beeldbellen.

 

 

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Prijs voor vernieuwd winkelcentrum in Sterrenburg

DORDRECHT – De vernieuwing van Full Service Center Sterrenburg, ingediend door eigenaar Wereldhave, Jumbo Foodmarkt Dordrecht, Gemeente Dordrecht en ontwikkelaar NEOO, is door een vakjury uitgeroepen tot beste multifunctionele (centrum)ontwikkeling van 2024.(Archieffoto: Stolk Fotografie)

Actueel

Flinke schade bij aanrijding in Sterrenburg

DORDRECHT – Op de Copernicusweg in Sterrenburg zijn vanmiddag bij de afrit van de N3 twee personenauto’s met elkaar in botsing gekomen. De bestuurder die vanaf de N3 kwam en moest stoppen voor de haaientanden zag vermoedelijk de andere auto, bestuurd door een vrouw, over het hoofd. Het gevolg was een flinke klapper. De bestuurster werd nagekeken door ambulancepersoneel, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Beide wagens zijn met flinke schade weggetakeld. (Foto’s: Stolk Fotografie)

Actueel

Het nieuws van 14 mei 1981

DORDRECHT – Wie gaat verbouwen, kan wel eens verrassende sporen uit het verleden tegenkomen. Walter Weeda was deze week bezig met het plaatsen van een dakkapel op zijn jaren tachtigwoning in Sterrenburg toen hij achter een wandje een krant tegenkwam. Het bleek te gaan om de editie van het Vrije Volk van 14 mei 1981.