Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Nieuwe workshops voor jouw plan voor de buurt of wijk

Kun je nog wel wat handige tips gebruiken voor jouw initiatief? Praktisch en concreet aan de slag met zaken als crowdfunding, social media, fondsenwerving of filmpje maken en monteren? Kom dan naar een van onze gratis workshops! 

Je kunt altijd gratis meedoen aan de workshops van KNHM foundation. Die zijn in verschillende plaatsen in het land, in de avond. “Stroop je mouwen maar op, pak je agenda erbij en doe mee”, zo schrijft KNHM foundation op hun website. Daar vind je het overzicht en kun je je aanmelden voor de workshop die je wilt volgen. Bijvoorbeeld over het starten van een buurtmoestuin, crowdfunding of fondsenwerving, communicatie, vrijwilligers werven of de rechtsvorm voor je initiatief.

Ook nog een festival
“Zin in een dag vol inspiratie, nieuwe kennismakingen en interessante workshops om jouw burgerinitiatief, project of idee een boost te geven?”, zo vraagt KNMH foundation. “Kom op 28 maart 2020 naar het We doen het samen! Festival.”

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Narcissen kondigen lente al aan

DORDRECHT – Ze zijn er vroeg bij, de narcissen. Onze fotograaf zag ze al enthousiast de lente aankondigen langs de wegen in Sterrenburg en Krispijn. (Foto’s: Thymen Stolk)

Actueel

Scholieren vragen shorttrackers hemd van het lijf

DORDRECHT – Na een sfeervol Kidsbezoek van diverse basisscholen op vrijdagochtend aan de World Cup Shorttrack in de Sportboulevard sloten vier Dordtse scholen hun World Cup-beleving vandaag heel speciaal af. Er kwamen twee rijders van Team NL op bezoek.

Actueel

65 jaar een paar

DORDRECHT – Sjef en Marie Zantman – De Bruin uit Sterrenburg, beiden 88 jaar, waren op 3 februari 65 jaar getrouwd. Donderdag kwam burgemeester Kolff langs met een bloemetje. ( Privéfoto ).