Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Nieuwe ruimte voor E-Wheels

De stichting e-wheels, gestart in Sterrenburg, verhuist naar een pand in het Sterrenburgpark (voorheen vogelkwekerij) dat was leeggekomen. Vrijwilligers zijn druk bezig met opknappen en schilderen. De ruimte wordt gebruikt voor de stalling van de elektrische shuttles en het onderhoud daaraan.

Stichting e-wheels verzorgt inmiddels vervoer op maat in Sterrenburg, Dubbeldam, Stadspolders, Crabbehof, Wielwijk en Zuidhoven. Met de elektrische shuttles van e-wheels krijg je vervoer van deur tot deur in de eigen wijk of de naastgelegen wijk. E-wheels is actief van maandag tot en met zaterdag, van 9.00 uur tot 17.00 uur (zaterdag starten we om 10 uur).

 

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Schrijfcafé in Sterrenburg

DORDRECHT – Met schrijven kun je de diepte ingaan en op avontuur gaan in jezelf. Je kunt onder woorden brengen wat er op dat moment speelt in jou in deze hectische wereld en emoties verwerken. Op woensdag 5 december kun je weer deelnemen aan het maandelijkse Schrijfcafé bij Sanshine Schrijft in Sterrenburg. Sandra Utterijn-Klijnsmit helpt je tijdens deze ontspannen ochtend op weg met diverse simpele schrijfoefeningen. Het intuïtieve, creatieve schrijven kan leiden tot bezinning en reflectie.

Actueel

Gesnapt met Cobra’s

DORDRECHT – Een jongeman is maandagavond met twaalf Cobra’s betrapt. “Die knalt voorlopig niet meer in onze wijk”, aldus de wijkagent van Sterrenburg op Twitter.

Actueel

Lezersfoto

DORDRECHT – Avondfontein is de artistieke naam van deze artistieke foto die René Kamps deze week in Sterrenburg maakte. Ook een mooie foto gemaakt? We zien hem graag binnenkomen via redactie@dordtcentraal.nl, onder vermelding van Lezersfoto.