Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Nieuwe ruimte voor E-Wheels

De stichting e-wheels, gestart in Sterrenburg, verhuist naar een pand in het Sterrenburgpark (voorheen vogelkwekerij) dat was leeggekomen. Vrijwilligers zijn druk bezig met opknappen en schilderen. De ruimte wordt gebruikt voor de stalling van de elektrische shuttles en het onderhoud daaraan.

Stichting e-wheels verzorgt inmiddels vervoer op maat in Sterrenburg, Dubbeldam, Stadspolders, Crabbehof, Wielwijk en Zuidhoven. Met de elektrische shuttles van e-wheels krijg je vervoer van deur tot deur in de eigen wijk of de naastgelegen wijk. E-wheels is actief van maandag tot en met zaterdag, van 9.00 uur tot 17.00 uur (zaterdag starten we om 10 uur).

 

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Lezersfoto

DORDRECHT – Dubbele regenbogen en prachtige zonsondergangen. Er was donderdagavond veel moois te zien voor wie er oog voor had. Kim Blokvoort stuurde deze foto. “Door zus Miranda gemaakt in Sterrenburg na de regenbui met het voorspelde Saharazand. Ik vond de foto te mooi om niet te delen!” We zijn het met je eens, Kim.

Actueel

Lezersfoto

DORDRECHT – ‘De waterspeelplaats in het Sterrenburgpark begint al aardig vorm te krijgen’, constateerde Dave Jansen zaterdag. Hij stuurde deze foto ter illustratie mee.

Actueel

VIDEO: E-wheels blijft rijden naast Wijkhopper

Wethouder Peter Heijkoop gaf maandag 15 april het startsein voor de Wijkhopper: een elektrisch voertuig voor korte ritten in de wijk Sterrenburg. Ook de elektrische wagens van e-wheels blijven in Sterrenburg rijden.