Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Nieuwe ruimte voor E-Wheels

De stichting e-wheels, gestart in Sterrenburg, verhuist naar een pand in het Sterrenburgpark (voorheen vogelkwekerij) dat was leeggekomen. Vrijwilligers zijn druk bezig met opknappen en schilderen. De ruimte wordt gebruikt voor de stalling van de elektrische shuttles en het onderhoud daaraan.

Stichting e-wheels verzorgt inmiddels vervoer op maat in Sterrenburg, Dubbeldam, Stadspolders, Crabbehof, Wielwijk en Zuidhoven. Met de elektrische shuttles van e-wheels krijg je vervoer van deur tot deur in de eigen wijk of de naastgelegen wijk. E-wheels is actief van maandag tot en met zaterdag, van 9.00 uur tot 17.00 uur (zaterdag starten we om 10 uur).

 

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Politieberichten

Vrouw (78) overvallen in woning

DORDRECHT – Een 78-jarige vrouw is slachtoffer geworden van een overval. Minimaal twee mannen kwamen in de nacht van zaterdag 17 op zondag 18 maart binnen in haar woning aan de Toutenburg in Dordrecht.

Politieberichten

Agenten komen naar winkelcentrum Sterrenburg

DORDRECHT – In winkelcentrum Sterrenburg start de politie binnenkort met een pop-up politiebureau. Regelmatig zullen er agenten aanwezig zijn om zich voor te stellen aan het winkelende publiek.

Actueel

VIDEO : Kinderen bakken pannenkoeken voor bewoners De Sterrenlanden

DORDRECHT – Op heel veel plekken in het land werden vrijdag pannenkoeken gebakken en gegeten. Het was namelijk voor de twaalfde keer Nationale Pannenkoekendag.