Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Nieuwe ruimte voor E-Wheels

De stichting e-wheels, gestart in Sterrenburg, verhuist naar een pand in het Sterrenburgpark (voorheen vogelkwekerij) dat was leeggekomen. Vrijwilligers zijn druk bezig met opknappen en schilderen. De ruimte wordt gebruikt voor de stalling van de elektrische shuttles en het onderhoud daaraan.

Stichting e-wheels verzorgt inmiddels vervoer op maat in Sterrenburg, Dubbeldam, Stadspolders, Crabbehof, Wielwijk en Zuidhoven. Met de elektrische shuttles van e-wheels krijg je vervoer van deur tot deur in de eigen wijk of de naastgelegen wijk. E-wheels is actief van maandag tot en met zaterdag, van 9.00 uur tot 17.00 uur (zaterdag starten we om 10 uur).

 

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Vergeefse zoektocht naar sleutels in ondergrondse container

DORDRECHT – Een man die vanmiddag zijn afval wilde weggooien in een ondergrondse container aan de Blaauwweg in Sterrenburg gooide per ongeluk ook zijn autosleutels mee. Hij ging er zelf naar op zoek, maar helaas zonder resultaat.

Actueel

Wieldrecht in actie voor Sara

DORDRECHT – Met een benefietdag vol activiteiten willen vrijwilligers van voetbalvereniging Wieldrecht op zaterdag 25 augustus zo veel mogelijk geld ophalen voor Stichting Voor Sara. Dat geld is hard nodig om een behandeling te vinden voor de tot nu toe ongeneeslijke spierziekte MDC1A, waar de Dordtse peuter Sara (3) aan lijdt.

Actueel

Bewoner dreigt huis in brand te steken

DORDRECHT – Een bewoner van het Polluxhof is dinsdagmiddag meegenomen naar het politiebureau. De man wilde aan zijn woning in brand steken. Op dat moment was er een kind aanwezig in het huis.