Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Mooie bloemen voor De Sterrenlanden

Iedereen die De Sterrenlanden bezoekt, wordt verwelkomd met een hele mooie bos bloemen. Op het plein voor verpleeghuis aan de Minnaertweg is een prachtig kunstwerk onthuld door bewoners en medewerkers. 

Het kunstwerk stelt een bos verschillende bloemen voor, die verwijzen naar de verscheidenheid aan bewoners van De Sterrenlanden. Kunstenares Hendrike Huijsmans maakte het kunstwerk. Het initiatief van een mantelzorger die samen met een medewerkster het pleintje gezelliger probeerde te maken. Eerst met planten – maar die haden te leiden van het verkeer – en nu dus met dit mooie kunstwerk. Dat is mogelijk gemaakt door de Stichting Vrienden van De Sterrenlanden, Het Spectrum en giften.

Nieuwsgierig? Wandel eens langs bij De Sterrenlanden.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Politieberichten

Vrouw (78) overvallen in woning

DORDRECHT – Een 78-jarige vrouw is slachtoffer geworden van een overval. Minimaal twee mannen kwamen in de nacht van zaterdag 17 op zondag 18 maart binnen in haar woning aan de Toutenburg in Dordrecht.

Politieberichten

Agenten komen naar winkelcentrum Sterrenburg

DORDRECHT – In winkelcentrum Sterrenburg start de politie binnenkort met een pop-up politiebureau. Regelmatig zullen er agenten aanwezig zijn om zich voor te stellen aan het winkelende publiek.

Actueel

VIDEO : Kinderen bakken pannenkoeken voor bewoners De Sterrenlanden

DORDRECHT – Op heel veel plekken in het land werden vrijdag pannenkoeken gebakken en gegeten. Het was namelijk voor de twaalfde keer Nationale Pannenkoekendag.