Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Masterclass Mentale Veerkracht voor ondernemers

Ondernemers in Dordrecht kunnen gratis meedoen aan een masterclass Mentale Veerkracht, met Sierd Nutma. Die is op donderdag 25 maart van 19.30 tot 21.00 via zoom. Aanmelden kan via de website van de DOV, Dordtse Ondernemers Vereniging.

“Deze interactieve online Masterclass Mentale Veerkracht geeft je inspiratie en concrete ideeën. Ontdek hoe je als ondernemer en vooral als mens staande blijft in een wereld vol onzekerheden”, zo is te lezen op die site. “In deze workshop leer je denkpatronen die je in de weg zitten te herkennen en erkennen.”

Naast de inspirerende spreker Sierd Nutma zijn er spraakmakende Dordtse ondernemers met hun (persoonlijke) verhaal over mentale veerkracht.

Meer weten en aanmelden?
De workshop wordt gratis aangeboden door de Dordrechtse Ondernemers Vereniging (DOV) en Dordt Onderneemt (onderdeel gemeente Dordrecht). Kijk op www.dov.nl/masterclass voor meer info en aanmelden.

 

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Het Spectrum zoekt overnamepartner voor kinderdagverblijf

DORDRECHT – Stichting Het Spectrum gaat op zoek naar een overnamepartner voor haar eigen kinderdagverblijf De Sterretjes. Binnen de ontwikkelplannen voor De Sterrenlanden is geen plaats meer voor kinderopvang, meldt de zorgorganisatie.

Actueel

Automobilist ramt gevel aan Eisingahof

DORDRECHT – Aan de Eisingahof in Sterrenburg is vanmorgen een automobilist tegen de gevel van de berging onder een wooncomplex aangereden. Zowel het gebouw als de auto raakten flink beschadigd. De bestuurder en zijn passagier raakten niet gewond. In het gebouw aanwezige bewoners zijn wel flink geschrokken van het incident. De politie onderzoekt hoe het incident precies heeft kunnen gebeuren, maar houdt het vooralsnog op een gevalletje pure pech. (Foto’s: Thymen Stolk)

Actueel

Fietser aangereden op rotonde in Sterrenburg

DORDRECHT – Op de rotonde op de Gallileïlaan/Eulerlaan in Sterrenburg is vroeg in de avond een fietser die onderweg voor een bezorgdienst aangereden door een automobilist. De ambulance kwam ter plaatse. Na controle bleek de fietser niet mee te hoeven naar het ziekenhuis.