Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Masterclass Mentale Veerkracht voor ondernemers

Ondernemers in Dordrecht kunnen gratis meedoen aan een masterclass Mentale Veerkracht, met Sierd Nutma. Die is op donderdag 25 maart van 19.30 tot 21.00 via zoom. Aanmelden kan via de website van de DOV, Dordtse Ondernemers Vereniging.

“Deze interactieve online Masterclass Mentale Veerkracht geeft je inspiratie en concrete ideeën. Ontdek hoe je als ondernemer en vooral als mens staande blijft in een wereld vol onzekerheden”, zo is te lezen op die site. “In deze workshop leer je denkpatronen die je in de weg zitten te herkennen en erkennen.”

Naast de inspirerende spreker Sierd Nutma zijn er spraakmakende Dordtse ondernemers met hun (persoonlijke) verhaal over mentale veerkracht.

Meer weten en aanmelden?
De workshop wordt gratis aangeboden door de Dordrechtse Ondernemers Vereniging (DOV) en Dordt Onderneemt (onderdeel gemeente Dordrecht). Kijk op www.dov.nl/masterclass voor meer info en aanmelden.

 

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Cultuur

Lezersfoto: Zonsopkomst boven Sterrenburg

De winnende lezersfoto is deze week gemaakt door Anna Nijssen.

Actueel

Duiven mishandeld in Sterrenburg

In de wijk Sterrenburg zijn recent enkele duiven gevonden waarbij de vleugels en de staart voor een groot deel zijn afgeknipt. De duiven werden gevonden in de omgeving van de Keplerweg en Halleyweg. Politie roept getuigen op zich te melden.

Actueel

Rietkraag bederft uitzicht: in november pas weer gemaaid

Goed voor de natuur, minder voor het uitzicht. Dat laatste wordt voor bewoners van de Sandenburg de hele lente en zomer bepaald door metershoog riet.