Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Lockdown duurt langer

Het aantal besmette mensen neemt af, ook in de ziekenhuizen. Maar helaas komen er nieuwe soorten van het coronavirus bij, zoals de Britse variant. Die verspreiden zich sneller. Blijf dus thuis.

Vanaf maandag 8 februari gaan wel de basisscholen weer open, net als de kinderopvang en het speciaal onderwijs. Meer lezen? Op de website van de rijksoverheid is het laatste nieuws te vinden, ook in eenvoudige taal.

(klik op de afbeelding voor een groter formaat – in PDF)

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Limburgs bushokje in Sterrenburg

DORDRECHT – Bij het plaatsen van nieuwe bushokjes bij Winkelcentrum Sterrenburg is iets niet helemaal goed gegaan, constateerde Gerard de Jong. Hij stuurde deze foto van een bushokje dat bedoeld was voor plaatsing in Sittard-Geleen-Born. 

Actueel

Lezersfoto: Bloemenzee

DORDRECHT – Een vrolijke kleurrijke en vrolijkmakende foto van Annemarie de Leeuw. Ze stuurde een al even vrolijke tekst mee: ‘In plaats van gras hebben ze bij ons in Sterrenburg bloemen gezaaid. Dat vind ik toch zo ontzettend leuk. Heel vrolijk en regelmatig zie ik kinderen plukken, dus maken waarschijnlijk hun moeder er blij mee. Geeft niks, want er is genoeg.’ 

Cultuur

Lezersfoto: Zonsopkomst boven Sterrenburg

De winnende lezersfoto is deze week gemaakt door Anna Nijssen.