Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Lockdown duurt langer

Het aantal besmette mensen neemt af, ook in de ziekenhuizen. Maar helaas komen er nieuwe soorten van het coronavirus bij, zoals de Britse variant. Die verspreiden zich sneller. Blijf dus thuis.

Vanaf maandag 8 februari gaan wel de basisscholen weer open, net als de kinderopvang en het speciaal onderwijs. Meer lezen? Op de website van de rijksoverheid is het laatste nieuws te vinden, ook in eenvoudige taal.

(klik op de afbeelding voor een groter formaat – in PDF)

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Politie zoekt ‘doorrijder’ Copernicusweg

DORDRECHT – Een 20-jarige man is maandagavond, terwijl hij naar huis liep vanuit school, op een voetgangersoversteekplaats op de Copernicusweg in Sterrenburg aangereden. De bestuurder van de auto die hem raakte, is doorgereden. De jongeman is gewond overgebracht naar het ziekenhuis.

Actueel

Aanrijding Galileïlaan

DORDRECHT – Op de Galileïlaan in Dordrecht is zondagmiddag 28 november een jongen gewond geraakt. De jongen had geen voorrang, maar stak met zijn fiets toch over. De automobilist die aan kwam rijden kon niet meer op tijd remmen. De jongen werd naar het ziekenhuis gebracht. (Foto’s en video: Stolk Fotografie)

Actueel

VIDEO: Gewapende overval op woning Breda, verdachten aangehouden na achtervolging in Dordrecht

DORDRECHT/BREDA – Twee gewapende mannen hebben zaterdagmiddag een overval gepleegd op een woning aan de Petegemstraat in Breda. De politie hield even later in Dordrecht twee mannen aan nadat een achtervolging eindigde in een botsing.(Foto en Video: Stolk Fotografie)