Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Langste Tafel in Winkelcentrum Sterrenburg

Op zaterdag 22 september organiseert Winkelcentrum Sterrenburg de Langste tafel van Dordrecht. Dat gebeurt ter gelegenheid van Burendag. 

Wat is de Langste Tafel

Deze Langste Tafel in winkelcentrum Sterrenburg is er voor iedereen die even aan wil schuiven. Aan tafel is er tijd voor een ontmoeting met andere Sterrenburgers, een leuk gesprek, een ervaring delen… En dat alles onder genot van een hapje en een drankje. Deze Burendag-actie is mogelijk door de medewerking van de eigenaar van het winkelcentrum, Wereldhave, samen met de winkeliers.

Waarom de Langste Tafel?

Helaas is er vaak geen tijd meer voor ontmoeting, een gesprek. “Burendag is een dag waarop je gezellig samen komt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt”, zo is te lezen op de site van Burendag.  Het winkelcentrum in Sterrenburg wil graag een handje helpen: verbinden, ontmoeten, samen eten en gezelligheid de basis.  “Het doel is om enkele honderden buren aan tafel te krijgen en een onvergetelijke lunch te bezorgen. Het gaat voornamelijk om buren die dichtbij het winkelcentrum wonen”, zo laten de organisatoren weten.

Wanneer en waar? 

De Langste Tafel is te vinden in Winkelcentrum Sterrenburg, op zaterdag 22 september tussen 12.00-14.00 uur.

Volg het nieuws op de Facebook-pagina van het winkelcentrum, https://www.facebook.com/WCSterrenburg.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Fietsdemo’s bij winkelcentrum Sterrenburg

DORDRECHT – Wie van fietsen houdt, moet zondag zeker even een bezoekje brengen aan winkelcentrum Sterrenburg. Bezoekers kunnen namelijk testritten maken op de allernieuwste elektrische fietsen, genieten van urban stunts van een BMX’er, deelnemen aan een competitie slowbiking en genieten van diverse entertainment acts. Het evenement Sterrenburg Fietst vindt plaats op 30 september van 12.00 tot 17.00 uur.

Actueel

VIDEO: Samen eten in winkelcentrum Sterrenburg

DORDRECHT – Wethouder Marco Stam opende op Burendag, zaterdag 22 september, de Langste Tafel in winkelcentrum Sterrenburg. Alle culturen, alle geloven en alle leeftijden konden voor slechts 1 euro aanschuiven voor een lunch.

Actueel

Auto te water

DORDRECHT – Een automobilist is vanmiddag ter hoogte met de kruising met de Schenkeldijk met zijn voertuig van de Zuidendijk gereden en vervolgens te water geraakt. De man kon ongeschonden, maar flink geschrokken uit zijn auto komen.