Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Kunst Maakt de Mens

25 mei organiseert de GGD in samenwerking met Aafje Welzijn Dordrecht en het Dordrechts Museum een speciale workshop voor ouderen: Kunst Maakt de Mens.

Tijdens de workshop Kunst Maakt de Mens worden de deelnemers geïnspireerd door het leven en het werk van Vincent van Gogh. Ze gaan ze op zoek naar de kunstenaar in zichzelf. De workshop wordt gehouden in de Pop-up Wijkwinkel Sterrenburg in Winkelcentrum Sterrenburg.

Klik op Flyer Kunst Maakt De Mens 25 mei in wijkwinkel Sterrenburg voor meer informatie over de workshop.

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Schrijfcafé in Sterrenburg

DORDRECHT – Met schrijven kun je de diepte ingaan en op avontuur gaan in jezelf. Je kunt onder woorden brengen wat er op dat moment speelt in jou in deze hectische wereld en emoties verwerken. Op woensdag 5 december kun je weer deelnemen aan het maandelijkse Schrijfcafé bij Sanshine Schrijft in Sterrenburg. Sandra Utterijn-Klijnsmit helpt je tijdens deze ontspannen ochtend op weg met diverse simpele schrijfoefeningen. Het intuïtieve, creatieve schrijven kan leiden tot bezinning en reflectie.

Actueel

Gesnapt met Cobra’s

DORDRECHT – Een jongeman is maandagavond met twaalf Cobra’s betrapt. “Die knalt voorlopig niet meer in onze wijk”, aldus de wijkagent van Sterrenburg op Twitter.

Actueel

Lezersfoto

DORDRECHT – Avondfontein is de artistieke naam van deze artistieke foto die René Kamps deze week in Sterrenburg maakte. Ook een mooie foto gemaakt? We zien hem graag binnenkomen via redactie@dordtcentraal.nl, onder vermelding van Lezersfoto.