Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Kunst Maakt de Mens

25 mei organiseert de GGD in samenwerking met Aafje Welzijn Dordrecht en het Dordrechts Museum een speciale workshop voor ouderen: Kunst Maakt de Mens.

Tijdens de workshop Kunst Maakt de Mens worden de deelnemers geïnspireerd door het leven en het werk van Vincent van Gogh. Ze gaan ze op zoek naar de kunstenaar in zichzelf. De workshop wordt gehouden in de Pop-up Wijkwinkel Sterrenburg in Winkelcentrum Sterrenburg.

Klik op Flyer Kunst Maakt De Mens 25 mei in wijkwinkel Sterrenburg voor meer informatie over de workshop.

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Fietsdemo’s bij winkelcentrum Sterrenburg

DORDRECHT – Wie van fietsen houdt, moet zondag zeker even een bezoekje brengen aan winkelcentrum Sterrenburg. Bezoekers kunnen namelijk testritten maken op de allernieuwste elektrische fietsen, genieten van urban stunts van een BMX’er, deelnemen aan een competitie slowbiking en genieten van diverse entertainment acts. Het evenement Sterrenburg Fietst vindt plaats op 30 september van 12.00 tot 17.00 uur.

Actueel

VIDEO: Samen eten in winkelcentrum Sterrenburg

DORDRECHT – Wethouder Marco Stam opende op Burendag, zaterdag 22 september, de Langste Tafel in winkelcentrum Sterrenburg. Alle culturen, alle geloven en alle leeftijden konden voor slechts 1 euro aanschuiven voor een lunch.

Actueel

Auto te water

DORDRECHT – Een automobilist is vanmiddag ter hoogte met de kruising met de Schenkeldijk met zijn voertuig van de Zuidendijk gereden en vervolgens te water geraakt. De man kon ongeschonden, maar flink geschrokken uit zijn auto komen.