Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Kom 27 september naar de Langste koffietafel

Langste koffietafel

In het kader van de week tegen de eenzaamheid organiseert wijkclub ‘Over de drempel’ in samenwerking met MEE Buurtwerk Oost de langste koffietafel. Kom gezellig een kop koffie of thee drinken en geniet van de mondharmonica kunsten van El capstok. Bakkerij ’t Stoepje zorgt voor een lekkere versnapering. Iedereen is welkom!

Wanneer?

Woensdag 27 september van 9:30 tot 11:30 uur

Waar?

Achter De Plint, aan de Blaauwweg 70

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Viveca Chatlein van MEE Buurtwerk Oost via 078-654 97 47 of viveca.chatlein@meedrechtsteden.nl

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Geen stille tocht na gezinsdrama in Dordrecht

DORDRECHT – In overleg met de nabestaanden en de buurt heeft de gemeente Dordrecht besloten om geen stille tocht te houden. Er zijn wel gesprekken geweest, maar volgens de gemeente is er op diverse bijeenkomsten stil gestaan bij het vreselijke drama wat eerder deze week heeft plaats gevonden

Actueel

Herdenkingsbijeenkomst voor omgekomen zusjes

DORDRECHT – Morgenmiddag wordt er tijdens een bijeenkomst in de Ontmoetingskerk stilgestaan bij het overlijden van de zusjes Naiomy (8) en Nicolle (12). De vader schoot afgelopen maandagavond zijn vrouw en dochters neer en vervolgens zichzelf.

Actueel

Woning gesloten na vondst van hennepplantage

DORDRECHT – Tijdens een controle is een hennepkwekerij aangetroffen in de woning aan de Keplerweg in Dordrecht. De politie trof 340 hennepplanten, assimilatielampen, een afzuiginstallatie en koolstoffilters aan. Verder werd de elektriciteit illegaal afgenomen. De woning is door de burgemeester voor drie maanden gesloten. De burgemeester wil met de sluiting van panden waar een hennepplantage wordt aangetroffen de openbare orde herstellen, herhaling voorkomen en het signaal afgeven dat hiertegen hard wordt opgetreden. ( Archieffoto: Thymen Stolk )