Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Kleur mee voor Sinterklaas

Winkelcentrum Sterrenburg heeft een kleurwedstrijd voor Sinterklaas. Kleur je mee? Je maakt kans op een mooie prijs. Je kleurplaat kun je inleveren voor 29 november.
Er is in het winkelcentrum van alles te doen. Hieronder zie het programma. Alle kinderen zijn welkom.

Zaterdag 23 november
van 12.00 tot 16.00 uur
Op de foto met Sinterklaas

Woensdag 27 november
van 13.00 tot 17.00 uur
Mega Kleurplaat

Zaterdag 30 november
van 12.00 tot 16.00 uur
Meet & Greet Sint en Pieten
en prijsuitreiking kleurwedstrijd

Woensdag 4 december
van 13.00 tot 17.00 uur
Kidsworkshop Barretjes maken

Hier kun je een kleurplaat vinden >>

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Nieuwe Thuis in Sterrenburg

DORDRECHT – Vandaag wordt huis-aan-huis in Sterrenburg een nieuwe editie van het wijkmagazine Thuis in Sterrenburg verspreid. Met verhalen uit de wijk en uitingen van lokale adverteerders. In deze Thuis in Sterrenburg aandacht voor onder meer de Viersprong, de Tuin van Sterrenburg, sportaanbod in de zomermaanden en rubrieken over wonen in Sterrenburg en Mijn huisdier en ik. 

Actueel

VIDEO: Gaslekkage in woning

DORDRECHT – De brandweer is maandagavond uitgerukt voor een gaslek aan de Wittenstein in Sterrenburg. De straat werd afgezet en de bewoners moesten hun huis uit. Monteurs van netbeheerder Stedin kwam ter plaatse om het lek op te sporen en te repareren. De brandweer ventileerde de woning. Na ruim een uur konden de bewoners weer hun huis in.

Actueel

Onderbroek vol drugs

DORDRECHT – Wijkagenten hebben gisteren in Sterrenburg na een korte achtervolging een vermoedelijke drugsdealer gepakt. ‘Verdachte gevloerd in de bosschages. In zijn onderbroek zat de zooi op de foto. Auto, telefoons, cashgeld en drugs zijn voorlopig van ons. Wegwezen uit de wijk!’, aldus de agenten op Instagram.