Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Kleur mee voor Sinterklaas

Winkelcentrum Sterrenburg heeft een kleurwedstrijd voor Sinterklaas. Kleur je mee? Je maakt kans op een mooie prijs. Je kleurplaat kun je inleveren voor 29 november.
Er is in het winkelcentrum van alles te doen. Hieronder zie het programma. Alle kinderen zijn welkom.

Zaterdag 23 november
van 12.00 tot 16.00 uur
Op de foto met Sinterklaas

Woensdag 27 november
van 13.00 tot 17.00 uur
Mega Kleurplaat

Zaterdag 30 november
van 12.00 tot 16.00 uur
Meet & Greet Sint en Pieten
en prijsuitreiking kleurwedstrijd

Woensdag 4 december
van 13.00 tot 17.00 uur
Kidsworkshop Barretjes maken

Hier kun je een kleurplaat vinden >>

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Politieberichten

Politie zoekt getuigen van overval Jupiterlaan

DORDRECHT – De daders van de overval op een woning van een woongroep aan de Jupiterlaan worden rond de 16/17 jaar geschat. Op 6 december om 23.30 uur dwongen twee jongeren met steekwapens een begeleider die het tuinhek wilde afsluiten naar binnen en eisten geld. Zij gingen er met een kistje vandoor in onbekende richting. De politie ontvangt graag meer informatie. De daders waren licht getint en droegen zwarte kleding. Contact opnemen met de politie kan via het telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Actueel

Parkeerdruk Sterrenburg Noord blijft onder de aandacht

DORDRECHT – De parkeerdruk in onder meer Sterrenburg Noord is vorige week tijdens de Commissievergadering Fysieke Leefomgeving door bewoners onder de politieke aandacht gebracht. Leo Schaap van de bewonersgroep Sterrenburg Noord is tevreden over het verloop van de avond.

Actueel

Woning overvallen in Sterrenburg

DORDRECHT – Op de Jupiterlaan in de wijk Sterrenburg is gisterenavod rond 23.30 een woning overvallen. De politie kwam met meerdere politie-eenheden ter plaatse. Tijdens de zoekactie werd ook een politiehond ingezet. Over de daders is nog niks bekend.