Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Kerstmarkt in de Sterrenlanden

In De Sterrenlanden aan de Minnaertweg 4 is er zaterdag 30 november een Kerstmarkt. Deze is te bezoeken van 10.00 tot 13.00 uur.

Bezoekers kunnen tijdens de Kerstmarkt o.a. kerstkleding en diverse kerst accessoires aanschaffen. Natuurlijk zijn er ook andere spullen te koop zoals boeken, cd’s, schoenen en laarzen. U kunt koffie met wat lekkers bestellen en de heerlijke zelfgemaakte erwtensoep ontbreekt uiteraard niet. Onze tweedehandswinkel, De Koopjeshof, is geopend voor bezoekers. De opbrengst van de Kerstmarkt komt ten goede aan de bewoners van De Sterrenlanden, onderdeel van Het Spectrum.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Politieberichten

Politie zoekt getuigen van overval Jupiterlaan

DORDRECHT – De daders van de overval op een woning van een woongroep aan de Jupiterlaan worden rond de 16/17 jaar geschat. Op 6 december om 23.30 uur dwongen twee jongeren met steekwapens een begeleider die het tuinhek wilde afsluiten naar binnen en eisten geld. Zij gingen er met een kistje vandoor in onbekende richting. De politie ontvangt graag meer informatie. De daders waren licht getint en droegen zwarte kleding. Contact opnemen met de politie kan via het telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Actueel

Parkeerdruk Sterrenburg Noord blijft onder de aandacht

DORDRECHT – De parkeerdruk in onder meer Sterrenburg Noord is vorige week tijdens de Commissievergadering Fysieke Leefomgeving door bewoners onder de politieke aandacht gebracht. Leo Schaap van de bewonersgroep Sterrenburg Noord is tevreden over het verloop van de avond.

Actueel

Woning overvallen in Sterrenburg

DORDRECHT – Op de Jupiterlaan in de wijk Sterrenburg is gisterenavod rond 23.30 een woning overvallen. De politie kwam met meerdere politie-eenheden ter plaatse. Tijdens de zoekactie werd ook een politiehond ingezet. Over de daders is nog niks bekend.