Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Kerstmarkt in de Sterrenlanden

In De Sterrenlanden aan de Minnaertweg 4 is er zaterdag 30 november een Kerstmarkt. Deze is te bezoeken van 10.00 tot 13.00 uur.

Bezoekers kunnen tijdens de Kerstmarkt o.a. kerstkleding en diverse kerst accessoires aanschaffen. Natuurlijk zijn er ook andere spullen te koop zoals boeken, cd’s, schoenen en laarzen. U kunt koffie met wat lekkers bestellen en de heerlijke zelfgemaakte erwtensoep ontbreekt uiteraard niet. Onze tweedehandswinkel, De Koopjeshof, is geopend voor bezoekers. De opbrengst van de Kerstmarkt komt ten goede aan de bewoners van De Sterrenlanden, onderdeel van Het Spectrum.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Nieuwe Thuis in Sterrenburg

DORDRECHT – Vandaag wordt huis-aan-huis in Sterrenburg een nieuwe editie van het wijkmagazine Thuis in Sterrenburg verspreid. Met verhalen uit de wijk en uitingen van lokale adverteerders. In deze Thuis in Sterrenburg aandacht voor onder meer de Viersprong, de Tuin van Sterrenburg, sportaanbod in de zomermaanden en rubrieken over wonen in Sterrenburg en Mijn huisdier en ik. 

Actueel

VIDEO: Gaslekkage in woning

DORDRECHT – De brandweer is maandagavond uitgerukt voor een gaslek aan de Wittenstein in Sterrenburg. De straat werd afgezet en de bewoners moesten hun huis uit. Monteurs van netbeheerder Stedin kwam ter plaatse om het lek op te sporen en te repareren. De brandweer ventileerde de woning. Na ruim een uur konden de bewoners weer hun huis in.

Actueel

Onderbroek vol drugs

DORDRECHT – Wijkagenten hebben gisteren in Sterrenburg na een korte achtervolging een vermoedelijke drugsdealer gepakt. ‘Verdachte gevloerd in de bosschages. In zijn onderbroek zat de zooi op de foto. Auto, telefoons, cashgeld en drugs zijn voorlopig van ons. Wegwezen uit de wijk!’, aldus de agenten op Instagram.