Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Kantoor Trivire Sterrenburg naar Blaauwweg 110

Trivire heeft haar twee wijkkantoren, Blaauwweg 34 en Halleyweg 259,  onlangs gesloten. De drie wijkregisseurs van Sterrenburg werken nu vanuit Blaauwweg 110. U kunt daar terecht op afspraak. Zij zijn telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 078-633 16 00. 

De nieuwe wijkagent, Martijn Berendsen, heeft met ingang van dinsdag 4 juli 2017 spreekuur op dinsdagen in de oneven weken, van 13.00 tot 14.00 uur. Loop eens langs als u vragen hebt aan de wijkagent, op Blaauwweg 110.

De drie wijkregisseurs van Trivire voor Sterrenburg zijn Ria Versendaal, Fatiha Mesaoudi en Ida Perdaems. Zij zitten nu op de plek waar eerder het Sociaal Team zat. Dat verhuisde, met de nieuwe  naam Sociaal Wijkteam Sterrenburg, naar het Sterrenwiel, Dalmeijerplein 10.

Meer informatie over Trivire is te vinden op hun website www.trivire.nl.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Politieberichten

Vrouw (78) overvallen in woning

DORDRECHT – Een 78-jarige vrouw is slachtoffer geworden van een overval. Minimaal twee mannen kwamen in de nacht van zaterdag 17 op zondag 18 maart binnen in haar woning aan de Toutenburg in Dordrecht.

Politieberichten

Agenten komen naar winkelcentrum Sterrenburg

DORDRECHT – In winkelcentrum Sterrenburg start de politie binnenkort met een pop-up politiebureau. Regelmatig zullen er agenten aanwezig zijn om zich voor te stellen aan het winkelende publiek.

Actueel

VIDEO : Kinderen bakken pannenkoeken voor bewoners De Sterrenlanden

DORDRECHT – Op heel veel plekken in het land werden vrijdag pannenkoeken gebakken en gegeten. Het was namelijk voor de twaalfde keer Nationale Pannenkoekendag.