Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Inzamelpunten vuurwerkafval en kerstbomen

Elke volle zak vuurwerkafval levert €1,- op en elke kerstboom €0,50.

Op dinsdag 2 januari 2018 tussen 10.00 en 15.00 kun je vuurwerkafval en kerstbomen inleveren. Op vrijdag 5 januari 2018 tussen 10.00 en 15.00 kun je nog kerstbomen inleveren.
In Sterrenburg zijn er deze inleverpunten:
– De Jagerweg (bij Doornenburg);
– Planetenlaan (bij winkelcentrum Sterrenburg);
– Loevestein (bij Rustenburg).
Daar kun je maximaal vijf zakken vuurwerkafval en/of vijf kerstbomen per persoon per keer inleveren.

Heb je meer in te leveren?
Zamel je bijvoorbeeld met je verenging in om de clubkas aan te vullen? Met grote aantallen kun je terecht bij het inzamelpunt aan de Boterdiepstraat in de wijk de Staart, aan het Damplein in Dubbeldam en aan het Pearl-Buck-erf in Stadspolders.

Meer informatie en kaartje
Wil je meer weten of zien waar de inzamelpunten in andere wijken zijn? Kijk dan even op de website van Dordt Veilig.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Politieberichten

Politie zoekt getuigen van overval Jupiterlaan

DORDRECHT – De daders van de overval op een woning van een woongroep aan de Jupiterlaan worden rond de 16/17 jaar geschat. Op 6 december om 23.30 uur dwongen twee jongeren met steekwapens een begeleider die het tuinhek wilde afsluiten naar binnen en eisten geld. Zij gingen er met een kistje vandoor in onbekende richting. De politie ontvangt graag meer informatie. De daders waren licht getint en droegen zwarte kleding. Contact opnemen met de politie kan via het telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Actueel

Parkeerdruk Sterrenburg Noord blijft onder de aandacht

DORDRECHT – De parkeerdruk in onder meer Sterrenburg Noord is vorige week tijdens de Commissievergadering Fysieke Leefomgeving door bewoners onder de politieke aandacht gebracht. Leo Schaap van de bewonersgroep Sterrenburg Noord is tevreden over het verloop van de avond.

Actueel

Woning overvallen in Sterrenburg

DORDRECHT – Op de Jupiterlaan in de wijk Sterrenburg is gisterenavod rond 23.30 een woning overvallen. De politie kwam met meerdere politie-eenheden ter plaatse. Tijdens de zoekactie werd ook een politiehond ingezet. Over de daders is nog niks bekend.