Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Inzamelpunten vuurwerkafval en kerstbomen

Elke volle zak vuurwerkafval levert €1,- op en elke kerstboom €0,50.

Op dinsdag 2 januari 2018 tussen 10.00 en 15.00 kun je vuurwerkafval en kerstbomen inleveren. Op vrijdag 5 januari 2018 tussen 10.00 en 15.00 kun je nog kerstbomen inleveren.
In Sterrenburg zijn er deze inleverpunten:
– De Jagerweg (bij Doornenburg);
– Planetenlaan (bij winkelcentrum Sterrenburg);
– Loevestein (bij Rustenburg).
Daar kun je maximaal vijf zakken vuurwerkafval en/of vijf kerstbomen per persoon per keer inleveren.

Heb je meer in te leveren?
Zamel je bijvoorbeeld met je verenging in om de clubkas aan te vullen? Met grote aantallen kun je terecht bij het inzamelpunt aan de Boterdiepstraat in de wijk de Staart, aan het Damplein in Dubbeldam en aan het Pearl-Buck-erf in Stadspolders.

Meer informatie en kaartje
Wil je meer weten of zien waar de inzamelpunten in andere wijken zijn? Kijk dan even op de website van Dordt Veilig.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Nieuwe Thuis in Sterrenburg

DORDRECHT – Vandaag wordt huis-aan-huis in Sterrenburg een nieuwe editie van het wijkmagazine Thuis in Sterrenburg verspreid. Met verhalen uit de wijk en uitingen van lokale adverteerders. In deze Thuis in Sterrenburg aandacht voor onder meer de Viersprong, de Tuin van Sterrenburg, sportaanbod in de zomermaanden en rubrieken over wonen in Sterrenburg en Mijn huisdier en ik. 

Actueel

VIDEO: Gaslekkage in woning

DORDRECHT – De brandweer is maandagavond uitgerukt voor een gaslek aan de Wittenstein in Sterrenburg. De straat werd afgezet en de bewoners moesten hun huis uit. Monteurs van netbeheerder Stedin kwam ter plaatse om het lek op te sporen en te repareren. De brandweer ventileerde de woning. Na ruim een uur konden de bewoners weer hun huis in.

Actueel

Onderbroek vol drugs

DORDRECHT – Wijkagenten hebben gisteren in Sterrenburg na een korte achtervolging een vermoedelijke drugsdealer gepakt. ‘Verdachte gevloerd in de bosschages. In zijn onderbroek zat de zooi op de foto. Auto, telefoons, cashgeld en drugs zijn voorlopig van ons. Wegwezen uit de wijk!’, aldus de agenten op Instagram.