Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Initiatief Zoekt Nemer: Bonte avond (online)

Initiatief Zoekt Nemer wil iedereen, zeker in deze lastige tijd, een feestelijke avond bezorgen. Hou vol! Het wordt een bonte avond met mensen die werken aan lieve, positieve en inspirerende initiatieven. Wie dit zijn, maken we traditiegetrouw vooraf niet bekend, maar het belooft weer bijzonder te worden. Je volgt de sessie online.

Meer informatie is te vinden in de folder. De livestream van Initiatief Zoekt Nemer is te volgen op donderdag 25 maart om 18.30 uur. Volg jij ook? Kijk op https://youtu.be/aKSS204z2fs.

 

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Het Spectrum zoekt overnamepartner voor kinderdagverblijf

DORDRECHT – Stichting Het Spectrum gaat op zoek naar een overnamepartner voor haar eigen kinderdagverblijf De Sterretjes. Binnen de ontwikkelplannen voor De Sterrenlanden is geen plaats meer voor kinderopvang, meldt de zorgorganisatie.

Actueel

Automobilist ramt gevel aan Eisingahof

DORDRECHT – Aan de Eisingahof in Sterrenburg is vanmorgen een automobilist tegen de gevel van de berging onder een wooncomplex aangereden. Zowel het gebouw als de auto raakten flink beschadigd. De bestuurder en zijn passagier raakten niet gewond. In het gebouw aanwezige bewoners zijn wel flink geschrokken van het incident. De politie onderzoekt hoe het incident precies heeft kunnen gebeuren, maar houdt het vooralsnog op een gevalletje pure pech. (Foto’s: Thymen Stolk)

Actueel

Fietser aangereden op rotonde in Sterrenburg

DORDRECHT – Op de rotonde op de Gallileïlaan/Eulerlaan in Sterrenburg is vroeg in de avond een fietser die onderweg voor een bezorgdienst aangereden door een automobilist. De ambulance kwam ter plaatse. Na controle bleek de fietser niet mee te hoeven naar het ziekenhuis.