Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Informatie in Winkelcentrum Sterrenburg

Wereldhave, eigenaar van Winkelcentrum Sterrenburg, bood aan om een half jaartje gebruik te maken van een leeggekomen winkel. Gemeente, politie en diverse instellingen en organisaties in de wijk gaan daar samen gebruik van maken. Deze pop-up wijkwinkel zal niet dagelijks geopend zijn, maar je treft er regelmatig wat anders.

De wijkagent eens rustig spreken? Even kennismaken met de medewerkers van het Sociaal Wijkteam? Informatie zoeken over alles wat er gebeurt in het Sterrenburgpark? Een extra activiteit van Resto van Harte? Een voorleesuurtje? Even kijken naar foto’s en schilderijen van Sterrenburgers? Er is van alles mogelijk in deze pop-up wijkwinkel. Nieuwsgierig? Kijk eens binnen bij je volgende bezoek aan het winkelcentrum.

Waar?
Je vind de pop-up wijkwinkel midden in het winkelcentrum op de begane grond, naast Van Pelt delicatessen.

 

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Politieberichten

Vrouw (78) overvallen in woning

DORDRECHT – Een 78-jarige vrouw is slachtoffer geworden van een overval. Minimaal twee mannen kwamen in de nacht van zaterdag 17 op zondag 18 maart binnen in haar woning aan de Toutenburg in Dordrecht.

Politieberichten

Agenten komen naar winkelcentrum Sterrenburg

DORDRECHT – In winkelcentrum Sterrenburg start de politie binnenkort met een pop-up politiebureau. Regelmatig zullen er agenten aanwezig zijn om zich voor te stellen aan het winkelende publiek.

Actueel

VIDEO : Kinderen bakken pannenkoeken voor bewoners De Sterrenlanden

DORDRECHT – Op heel veel plekken in het land werden vrijdag pannenkoeken gebakken en gegeten. Het was namelijk voor de twaalfde keer Nationale Pannenkoekendag.