Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Informatie in Winkelcentrum Sterrenburg

Wereldhave, eigenaar van Winkelcentrum Sterrenburg, bood aan om een half jaartje gebruik te maken van een leeggekomen winkel. Gemeente, politie en diverse instellingen en organisaties in de wijk gaan daar samen gebruik van maken. Deze pop-up wijkwinkel zal niet dagelijks geopend zijn, maar je treft er regelmatig wat anders.

De wijkagent eens rustig spreken? Even kennismaken met de medewerkers van het Sociaal Wijkteam? Informatie zoeken over alles wat er gebeurt in het Sterrenburgpark? Een extra activiteit van Resto van Harte? Een voorleesuurtje? Even kijken naar foto’s en schilderijen van Sterrenburgers? Er is van alles mogelijk in deze pop-up wijkwinkel. Nieuwsgierig? Kijk eens binnen bij je volgende bezoek aan het winkelcentrum.

Waar?
Je vind de pop-up wijkwinkel midden in het winkelcentrum op de begane grond, naast Van Pelt delicatessen.

 

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Vergeefse zoektocht naar sleutels in ondergrondse container

DORDRECHT – Een man die vanmiddag zijn afval wilde weggooien in een ondergrondse container aan de Blaauwweg in Sterrenburg gooide per ongeluk ook zijn autosleutels mee. Hij ging er zelf naar op zoek, maar helaas zonder resultaat.

Actueel

Wieldrecht in actie voor Sara

DORDRECHT – Met een benefietdag vol activiteiten willen vrijwilligers van voetbalvereniging Wieldrecht op zaterdag 25 augustus zo veel mogelijk geld ophalen voor Stichting Voor Sara. Dat geld is hard nodig om een behandeling te vinden voor de tot nu toe ongeneeslijke spierziekte MDC1A, waar de Dordtse peuter Sara (3) aan lijdt.

Actueel

Bewoner dreigt huis in brand te steken

DORDRECHT – Een bewoner van het Polluxhof is dinsdagmiddag meegenomen naar het politiebureau. De man wilde aan zijn woning in brand steken. Op dat moment was er een kind aanwezig in het huis.