Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Info over de prik tegen corona

Vandaag ontvangen de eerste 50.000 mensen uit de groep 85 tot en met 89 jaar een uitnodiging van het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu)  voor een coronavaccinatie. Op de site van de rijksoverheid veel informatie daarover.

Er is een speciale pagina vol informatie over de corona-vaccinatie. Voor iedereen die moeite heeft met de taal, is er een handig overzicht over de prik tegen corona (zie ook de foto hierboven).

 

 

 

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Limburgs bushokje in Sterrenburg

DORDRECHT – Bij het plaatsen van nieuwe bushokjes bij Winkelcentrum Sterrenburg is iets niet helemaal goed gegaan, constateerde Gerard de Jong. Hij stuurde deze foto van een bushokje dat bedoeld was voor plaatsing in Sittard-Geleen-Born. 

Actueel

Lezersfoto: Bloemenzee

DORDRECHT – Een vrolijke kleurrijke en vrolijkmakende foto van Annemarie de Leeuw. Ze stuurde een al even vrolijke tekst mee: ‘In plaats van gras hebben ze bij ons in Sterrenburg bloemen gezaaid. Dat vind ik toch zo ontzettend leuk. Heel vrolijk en regelmatig zie ik kinderen plukken, dus maken waarschijnlijk hun moeder er blij mee. Geeft niks, want er is genoeg.’ 

Cultuur

Lezersfoto: Zonsopkomst boven Sterrenburg

De winnende lezersfoto is deze week gemaakt door Anna Nijssen.