Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Herfstmarkt – De Sterrenlanden

In De Sterrenlanden aan de Minnaertweg 4 is er zaterdag 30 september een Herfstmarkt. Deze is te bezoeken van 10.00 tot 13.00 uur.

Bezoekers kunnen tijdens de Herfstmarkt volop profiteren van herfstmode, schoenen en laarzen. Ook is er speelgoed te koop, net als een grote keuze cd’s, dvd’s en vele boeken. Bent u op zoek naar handwerkspullen? Ook die worden verkocht op de Herfstmarkt. Kom zelf kijken! U kunt koffie met wat lekkers bestellen en de heerlijke zelfgemaakte soep ontbreekt uiteraard niet. Onze tweedehandswinkel, De Koopjeshof, is geopend voor bezoekers. De opbrengst van de Herfstmarkt komt ten goede aan de bewoners van De Sterrenlanden, onderdeel van Het Spectrum.

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Geen stille tocht na gezinsdrama in Dordrecht

DORDRECHT – In overleg met de nabestaanden en de buurt heeft de gemeente Dordrecht besloten om geen stille tocht te houden. Er zijn wel gesprekken geweest, maar volgens de gemeente is er op diverse bijeenkomsten stil gestaan bij het vreselijke drama wat eerder deze week heeft plaats gevonden

Actueel

Herdenkingsbijeenkomst voor omgekomen zusjes

DORDRECHT – Morgenmiddag wordt er tijdens een bijeenkomst in de Ontmoetingskerk stilgestaan bij het overlijden van de zusjes Naiomy (8) en Nicolle (12). De vader schoot afgelopen maandagavond zijn vrouw en dochters neer en vervolgens zichzelf.

Actueel

Woning gesloten na vondst van hennepplantage

DORDRECHT – Tijdens een controle is een hennepkwekerij aangetroffen in de woning aan de Keplerweg in Dordrecht. De politie trof 340 hennepplanten, assimilatielampen, een afzuiginstallatie en koolstoffilters aan. Verder werd de elektriciteit illegaal afgenomen. De woning is door de burgemeester voor drie maanden gesloten. De burgemeester wil met de sluiting van panden waar een hennepplantage wordt aangetroffen de openbare orde herstellen, herhaling voorkomen en het signaal afgeven dat hiertegen hard wordt opgetreden. ( Archieffoto: Thymen Stolk )