Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

(Groot)ouders gezocht

Jantje Beton zet zich al meer dan 50 jaar in voor de speelomgeving van kinderen. Het is erg belangrijk dat kinderen ook buiten spelen. Helaas spelen drie van de tien kinderen niet of slechts 1 keer per week buiten. Dat is alarmerend. Buiten spelen zou vanzelfsprekend moeten zijn.

Daarom denkt Jantje Beton goed na over al hun projecten en activiteiten. Kunnen die nog beter?
“Wilt u ons helpen door onze vragenlijst in te vullen? Alvast ontzettend bedankt”, zegt Jantje Beton. Alle ouders en alle grootouders kunnen de vragenlijst invullen.
Naar de vragenlijst ››

Jantje Beton is samen met IVN natuureducatie ook actief in Sterrenburg. Samen met de gemeente en met organisaties in de wijk zetten zij zich in voor meer speelgelegenheid.

Contact met Jantje Beton
info@jantjebeton.nl

(030) 244 70 00 (werkdagen van 08.30 – 17.00)

www.jantjebeton.nl

twitter.com/jantjebetonline

facebook.com/jantjebetonline

youtube.com/user/jantjebetonline

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordt feliciteert Dordtenaren met Dordt

DORDRECHT – In het straatbeeld, zoals hier langs de Leeuwstraat, is het nu ook duidelijk: Dordrecht viert dit jaar haar 800e verjaardag. Dat wordt het hele jaar gevierd. Met een speciale editie van Big Rivers, een internationale tentoonstelling van Dordrechts bekendste kunstenaar Albert Cuyp in het Dordrechts Museum en tal  van activiteiten op het gebied van sport, cultuur en in het onderwijs, verspreid over de stad. Op dordrecht800.nl is de activiteitenagenda te vinden. Deze wordt de komende tijd nog verder aangevuld.

Actueel

Autobranden in de wijk Sterrenburg

DORDRECHT – In de nacht van 1 op 2 januari is Sterrenburg wederom opgeschrikt door twee autobranden. Deze keer was het raak aan de Sandenburg en de Walenburg. De brandweer die snel ter plaatse was, kon niks anders meer doen dan blussen. Beide auto’s liepen flinke schade op. De politie onderzoekt de autobranden en kijkt of er verbanden zijn met de andere autobranden in Dordrecht.

Actueel

Lezersfoto

DORDRECHT – Jan van der Pas uit Sterrenburg maakte deze bijzondere foto zondag aan het eind van de middag in de Dordtse polder. ‘Wat is de natuur toch mooi’, schrijft hij erbij. Ook een mooie foto gemaakt? Stuur hem naar redactie@dordtcentraal.nl!