Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Gratis schaatsen bij de Sportboulevard

Deze week ligt van woensdag 9 tot en met zondag 13 januari bij de ingang van de Sportboulevard Dordrecht een ijsbaan van 360 vierkante meter, waar iedereen welkom is om gratis te komen schaatsen.

Naast zelf rondjes schaatsen zijn er ook diverse gratis clinics, waaronder een ijshockeyclinic en een clinic kunstschaatsen. Wie zelf geen schaatsen heeft, kan ze gratis lenen. Deze worden beschikbaar gesteld door Ice World. De ‘Rabo IJstijd-baan’ ligt er vanwege het EK Shorttrack dat komend weekend plaatsvindt in de Sportboulevard.

Meer info
Voor meer info over de planning, zie het hele artikel op Dordtcentraal.nl

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Onderbroek vol drugs

DORDRECHT – Wijkagenten hebben gisteren in Sterrenburg na een korte achtervolging een vermoedelijke drugsdealer gepakt. ‘Verdachte gevloerd in de bosschages. In zijn onderbroek zat de zooi op de foto. Auto, telefoons, cashgeld en drugs zijn voorlopig van ons. Wegwezen uit de wijk!’, aldus de agenten op Instagram.

Actueel

Meerdere ongelukken binnen enkele uren

DORDRECHT – Op de Galileïlaan in Sterrenburg vonden maandagmiddag twee ongelukken plaats met letsel. Rond kwart voor drie raakte een jongen gewond nadat hij werd aangereden door een auto, hij is met armletsel naar het ziekenhuis gebracht. Later op de middag werden de hulpdiensten opnieuw gealarmeerd voor een ongeluk ter hoogte van de Blaauwweg met de Galileïlaan, daar kwam een bezorger van Domino´s ten val, over zijn verwondingen is niets bekend.(Foto: Thymen Stolk)

Actueel

VIDEO : Verrassing voor jarige Norah Dordrecht

DORDRECHT – Het begon met een leuke oproep via Facebook om Norah op 7 mei allemaal een kaartje te sturen voor haar dertiende verjaardag. Samen met de buren werd er donderdagmiddag voor haar gezongen en kreeg ze cadeaus. Ze heeft ruim twintig verjaardagskaarten gekregen, filmpjes met gelukwensen, cadeaus, geld en bloemen. “Het was mijn mooiste verjaardag”, zei de verraste Norah na afloop tegen haar moeder.( Foto’s en Video: thymen Stolk / privefoto )