Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Gratis schaatsen bij de Sportboulevard

Deze week ligt van woensdag 9 tot en met zondag 13 januari bij de ingang van de Sportboulevard Dordrecht een ijsbaan van 360 vierkante meter, waar iedereen welkom is om gratis te komen schaatsen.

Naast zelf rondjes schaatsen zijn er ook diverse gratis clinics, waaronder een ijshockeyclinic en een clinic kunstschaatsen. Wie zelf geen schaatsen heeft, kan ze gratis lenen. Deze worden beschikbaar gesteld door Ice World. De ‘Rabo IJstijd-baan’ ligt er vanwege het EK Shorttrack dat komend weekend plaatsvindt in de Sportboulevard.

Meer info
Voor meer info over de planning, zie het hele artikel op Dordtcentraal.nl

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Lezersfoto

DORDRECHT – Een mooie zonsondergang, door Hannie Deventer vastgelegd in de wijk Wilgenwende. Ook een mooie foto gemaakt? Wij zien hem graag onder vermelding van Lezersfoto binnenkomen via redactie@dordtcentraal.nl!

Actueel

Nieuwe Landbouwweg klaar

DORDRECHT – Eind vorig jaar is de nieuwe Landbouwweg in de Nieuwe Dordtse Biesbosch opgeleverd; volgende week zal wethouder Marco Stam de weg feestelijk openen. Boer Jan Willemsens die aan de weg zijn gelijknamige akkerbouwbedrijf heeft, is blij met de realisatie. Het betekent dat fietsers meer ruimte krijgen op de Wieldrechtse Zeedijk ten zuiden van Sterrenburg. Zware landbouwmachines kunnen over de nieuwe weg. Ook ander gemotoriseerd verkeer is welkom.

Politieberichten

Twee drugsdealers aangehouden

DORDRECHT – De politie heeft vrijdag 11 januari twee drugsdealers aangehouden. In de omgeving van het Watersteyngebouw in Wielwijk zagen agenten een drugsdeal en kon een 36-jarige Dordtenaar opgepakt worden met cocaïne en heroïne op zak. In de wijk Sterrenburg vond ook een drugsdeal plaats en werd er een 30-jarige Dordtenaar aangehouden met cocaïne. In de woning van de dealer werden ook verdovende middelen en geld aangetroffen. De politie onderzoekt beide zaken.