Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Gratis schaatsen bij de Sportboulevard

Deze week ligt van woensdag 9 tot en met zondag 13 januari bij de ingang van de Sportboulevard Dordrecht een ijsbaan van 360 vierkante meter, waar iedereen welkom is om gratis te komen schaatsen.

Naast zelf rondjes schaatsen zijn er ook diverse gratis clinics, waaronder een ijshockeyclinic en een clinic kunstschaatsen. Wie zelf geen schaatsen heeft, kan ze gratis lenen. Deze worden beschikbaar gesteld door Ice World. De ‘Rabo IJstijd-baan’ ligt er vanwege het EK Shorttrack dat komend weekend plaatsvindt in de Sportboulevard.

Meer info
Voor meer info over de planning, zie het hele artikel op Dordtcentraal.nl

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Happy Voice komt naar Het Theehuis

DORDRECHT – Zangkoor Happy Voice komt zaterdag 9 maart naar Het Theehuis aan de Atmosfeerstraat in Sterrenburg. Het koor zal optreden en zorgen voor een geweldige muzikale middag. De zaal gaat open om 13.30 uur. De aanvang is om 14.00 uur. De entree kost 3,50 euro. Een plaats reserveren kan door contact op te nemen via het telefoonnummer 078-6540661.

Actueel

Lunchen in de Ontmoetingskerk

DORDRECHT – In de Ontmoetingskerk aan de Slangenburg 3 is het zaterdagmiddag 2 maart mogelijk om samen te lunchen. De kerk gaat open om 13.00 uur en de lunch start om 13.30 uur. Deelname kost 1,50 euro. Aanmelden is niet nodig. Daarnaast kan op de 1e en 3e zaterdag van de maand de tentoonstelling ‘Kerk en Hobby’ bekeken worden, een kop koffie worden gedronken en een praatje gemaakt worden.

Actueel

Tunnel vol graffiti

DORDRECHT – De voetgangerstunnel tussen de Octant en het Sterrenburgpark zit vol met graffiti. Een bewoner heeft meermaals gevraagd aan de gemeente om dit te verwijderen. Die beloofde er snel mee aan de slag te gaan.