Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Gezocht: Gastvrouwen en heren voor het Sterrenwiel

Voor de gezellige senioren ontmoetingsruimte is het Sterrenwiel op zoek naar enthousiaste gastvrouwen en heren. U bent het eerste aanspreekpunt voor bezoekers van het Sterrenwiel.

Wij zoeken

  • Iemand die graag in gesprek gaat met de bezoekers.
  • Iemand die enthousiast en gastvrij is.
  • Iemand die affiniteit heeft met senioren.
  • Iemand die minimaal twee dagdelen per week beschikbaar is. Werkdagen en -tijden kunnen overlegd worden.

Wij bieden

  • Mogelijkheden tot het volgen van trainingen en workshops
  • via de Vrijwilligersacademie
  • Een vrijwilligersovereenkomst
  • Een vrijwilligerspas
  • Een maandelijks lunch-overleg

Meer informatie

Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met Viveca Chatlein via 06-52 86 85 83 of viveca.chatlein@meeplus.nl.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Onderbroek vol drugs

DORDRECHT – Wijkagenten hebben gisteren in Sterrenburg na een korte achtervolging een vermoedelijke drugsdealer gepakt. ‘Verdachte gevloerd in de bosschages. In zijn onderbroek zat de zooi op de foto. Auto, telefoons, cashgeld en drugs zijn voorlopig van ons. Wegwezen uit de wijk!’, aldus de agenten op Instagram.

Actueel

Meerdere ongelukken binnen enkele uren

DORDRECHT – Op de Galileïlaan in Sterrenburg vonden maandagmiddag twee ongelukken plaats met letsel. Rond kwart voor drie raakte een jongen gewond nadat hij werd aangereden door een auto, hij is met armletsel naar het ziekenhuis gebracht. Later op de middag werden de hulpdiensten opnieuw gealarmeerd voor een ongeluk ter hoogte van de Blaauwweg met de Galileïlaan, daar kwam een bezorger van Domino´s ten val, over zijn verwondingen is niets bekend.(Foto: Thymen Stolk)

Actueel

VIDEO : Verrassing voor jarige Norah Dordrecht

DORDRECHT – Het begon met een leuke oproep via Facebook om Norah op 7 mei allemaal een kaartje te sturen voor haar dertiende verjaardag. Samen met de buren werd er donderdagmiddag voor haar gezongen en kreeg ze cadeaus. Ze heeft ruim twintig verjaardagskaarten gekregen, filmpjes met gelukwensen, cadeaus, geld en bloemen. “Het was mijn mooiste verjaardag”, zei de verraste Norah na afloop tegen haar moeder.( Foto’s en Video: thymen Stolk / privefoto )