Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Geslaagde startbijeenkomst Werkgroep Sterrenburgpark

Woensdag 20 december was de startbijeenkomst voor de Werkgroep Sterrenburgpark. De bijeenkomst vond plaats in Het Theehuis in Sterrenburg. Er waren circa vijftien mensen aanwezig van verschillende leeftijden en achtergronden.

De Werkgroep Sterrenburg heeft nu acht vaste leden, met Rob Roelofs als voorzitter. Rob is een actieve bewoner van Mildenburg en zal op korte termijn de eerste bijeenkomst voor de werkgroep plannen. Diverse anderen gaven aan mee te willen blijven denken.

Lees verder op BUURbook, in de reactie van Bertus van der Vegt (projectleider bij de gemeente Dordrecht).

Meer nieuws en achtergrondinformatie zijn te vinden op www.wijkendordrecht.nl/sterrenburgpark.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Geen stille tocht na gezinsdrama in Dordrecht

DORDRECHT – In overleg met de nabestaanden en de buurt heeft de gemeente Dordrecht besloten om geen stille tocht te houden. Er zijn wel gesprekken geweest, maar volgens de gemeente is er op diverse bijeenkomsten stil gestaan bij het vreselijke drama wat eerder deze week heeft plaats gevonden

Actueel

Herdenkingsbijeenkomst voor omgekomen zusjes

DORDRECHT – Morgenmiddag wordt er tijdens een bijeenkomst in de Ontmoetingskerk stilgestaan bij het overlijden van de zusjes Naiomy (8) en Nicolle (12). De vader schoot afgelopen maandagavond zijn vrouw en dochters neer en vervolgens zichzelf.

Actueel

Woning gesloten na vondst van hennepplantage

DORDRECHT – Tijdens een controle is een hennepkwekerij aangetroffen in de woning aan de Keplerweg in Dordrecht. De politie trof 340 hennepplanten, assimilatielampen, een afzuiginstallatie en koolstoffilters aan. Verder werd de elektriciteit illegaal afgenomen. De woning is door de burgemeester voor drie maanden gesloten. De burgemeester wil met de sluiting van panden waar een hennepplantage wordt aangetroffen de openbare orde herstellen, herhaling voorkomen en het signaal afgeven dat hiertegen hard wordt opgetreden. ( Archieffoto: Thymen Stolk )