Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Feestelijke start werkzaamheden Winkelcentrum Sterrenburg

Het officiële startsein voor de herontwikkeling van winkelcentrum Sterrenburg is gegeven. De uitbreiding van het winkelcentrum geeft een grote Jumbo Foodmarkt, tweehonderd nieuwe en gratis parkeerplaatsen en een metamorfose van het interieur van het centrum. 

Die feestelijke start was te volgen via een live-stream. Hieronder kun je die nog eens terugkijken.
Meer weten over de verbouwing en vernieuwing an het winkelcentrum? Op www.sterrenburg.nl/vernieuwt kun je het nieuws volgen en onderaan die pagina kun je je ook aanmelden voor de nieuwsbrief.

Meer nieuws over de feestelijke start is te vinden op de nieuwspagina’s van:
dordrecht.net en van dordtcentraal.nl.

Programma
15.00 uur – Welkom en opening door Pieter Polman, Wereldhave
15.05 uur – Videoboodschap van wethouder Maarten Burggraaf
15.10 uur – Onthulling van de beelden van het vernieuwde Winkelcentrum Sterrenburg en introductie van de nieuwste Jumbo Foodmarkt door Jan-Willem en Jeroen Lemkes (Jumbo, op de foto hieronder) en Pieter Polman.

 

 

 

 

 

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Politie zoekt ‘doorrijder’ Copernicusweg

DORDRECHT – Een 20-jarige man is maandagavond, terwijl hij naar huis liep vanuit school, op een voetgangersoversteekplaats op de Copernicusweg in Sterrenburg aangereden. De bestuurder van de auto die hem raakte, is doorgereden. De jongeman is gewond overgebracht naar het ziekenhuis.

Actueel

Aanrijding Galileïlaan

DORDRECHT – Op de Galileïlaan in Dordrecht is zondagmiddag 28 november een jongen gewond geraakt. De jongen had geen voorrang, maar stak met zijn fiets toch over. De automobilist die aan kwam rijden kon niet meer op tijd remmen. De jongen werd naar het ziekenhuis gebracht. (Foto’s en video: Stolk Fotografie)

Actueel

VIDEO: Gewapende overval op woning Breda, verdachten aangehouden na achtervolging in Dordrecht

DORDRECHT/BREDA – Twee gewapende mannen hebben zaterdagmiddag een overval gepleegd op een woning aan de Petegemstraat in Breda. De politie hield even later in Dordrecht twee mannen aan nadat een achtervolging eindigde in een botsing.(Foto en Video: Stolk Fotografie)