Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Feestelijke start werkzaamheden Winkelcentrum Sterrenburg

Het officiële startsein voor de herontwikkeling van winkelcentrum Sterrenburg is gegeven. De uitbreiding van het winkelcentrum geeft een grote Jumbo Foodmarkt, tweehonderd nieuwe en gratis parkeerplaatsen en een metamorfose van het interieur van het centrum. 

Die feestelijke start was te volgen via een live-stream. Hieronder kun je die nog eens terugkijken.
Meer weten over de verbouwing en vernieuwing an het winkelcentrum? Op www.sterrenburg.nl/vernieuwt kun je het nieuws volgen en onderaan die pagina kun je je ook aanmelden voor de nieuwsbrief.

Meer nieuws over de feestelijke start is te vinden op de nieuwspagina’s van:
dordrecht.net en van dordtcentraal.nl.

Programma
15.00 uur – Welkom en opening door Pieter Polman, Wereldhave
15.05 uur – Videoboodschap van wethouder Maarten Burggraaf
15.10 uur – Onthulling van de beelden van het vernieuwde Winkelcentrum Sterrenburg en introductie van de nieuwste Jumbo Foodmarkt door Jan-Willem en Jeroen Lemkes (Jumbo, op de foto hieronder) en Pieter Polman.

 

 

 

 

 

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Limburgs bushokje in Sterrenburg

DORDRECHT – Bij het plaatsen van nieuwe bushokjes bij Winkelcentrum Sterrenburg is iets niet helemaal goed gegaan, constateerde Gerard de Jong. Hij stuurde deze foto van een bushokje dat bedoeld was voor plaatsing in Sittard-Geleen-Born. 

Actueel

Lezersfoto: Bloemenzee

DORDRECHT – Een vrolijke kleurrijke en vrolijkmakende foto van Annemarie de Leeuw. Ze stuurde een al even vrolijke tekst mee: ‘In plaats van gras hebben ze bij ons in Sterrenburg bloemen gezaaid. Dat vind ik toch zo ontzettend leuk. Heel vrolijk en regelmatig zie ik kinderen plukken, dus maken waarschijnlijk hun moeder er blij mee. Geeft niks, want er is genoeg.’ 

Cultuur

Lezersfoto: Zonsopkomst boven Sterrenburg

De winnende lezersfoto is deze week gemaakt door Anna Nijssen.