Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Eerste reacties op schetsontwerp Sterrenburgpark

Bij de inloop in de Pop-up Wijkwinkel in het winkelcentrum kwamen Sterrenburgers kijken naar het schetsontwerp van de nieuwe natuurlijke, waterrijke plek voor spelen en bewegen in het Sterrenburgpark. De eerste reacties zijn binnen en de ontwerpster, Aasta de Vries gaat daar mee aan de slag. Komende week bespreekt de Werkgroep Sterrenburgpark het schetsontwerp ook met haar.

Nieuwsgierig? Reactie geven?
Hieronder een plaatje van het ontwerp. Als je daar op klikt, krijg je een groter formaat, dat goed te bekijken is. Of bekijk de afbeelding hier in PDF. In het ontwerp zijn de vele reacties verwerkt die zijn binnengekomen de afgelopen maanden. Mist u toch nog iets? Nog een goed idee? Hebt u nog vragen? Neem dan zeker even contact op met de Werkgroep Sterrenburgpark (mail naar de voorzitter, Rob Roelofs, bewoner van Sterrenburg).

Bekijken hieronder of in de Pop-up Wijkwinkel
Het schetsontwerp is ook nog te bekijken in de Pop-up Wijkwinkel in winkelcentrum Sterrenburg. Die heeft wisselende openingstijden. Wandel gerust binnen als er een activiteit is, of een spreekuur of inloop. De Pop-up Wijkwinkel is te vinden schuin tegenover Jumbo, naast Van Pelt delicatessen in winkelcentrum Sterrenburg.

 

 

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Fietsdemo’s bij winkelcentrum Sterrenburg

DORDRECHT – Wie van fietsen houdt, moet zondag zeker even een bezoekje brengen aan winkelcentrum Sterrenburg. Bezoekers kunnen namelijk testritten maken op de allernieuwste elektrische fietsen, genieten van urban stunts van een BMX’er, deelnemen aan een competitie slowbiking en genieten van diverse entertainment acts. Het evenement Sterrenburg Fietst vindt plaats op 30 september van 12.00 tot 17.00 uur.

Actueel

VIDEO: Samen eten in winkelcentrum Sterrenburg

DORDRECHT – Wethouder Marco Stam opende op Burendag, zaterdag 22 september, de Langste Tafel in winkelcentrum Sterrenburg. Alle culturen, alle geloven en alle leeftijden konden voor slechts 1 euro aanschuiven voor een lunch.

Actueel

Auto te water

DORDRECHT – Een automobilist is vanmiddag ter hoogte met de kruising met de Schenkeldijk met zijn voertuig van de Zuidendijk gereden en vervolgens te water geraakt. De man kon ongeschonden, maar flink geschrokken uit zijn auto komen.