Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Eerste reacties op schetsontwerp Sterrenburgpark

Bij de inloop in de Pop-up Wijkwinkel in het winkelcentrum kwamen Sterrenburgers kijken naar het schetsontwerp van de nieuwe natuurlijke, waterrijke plek voor spelen en bewegen in het Sterrenburgpark. De eerste reacties zijn binnen en de ontwerpster, Aasta de Vries gaat daar mee aan de slag. Komende week bespreekt de Werkgroep Sterrenburgpark het schetsontwerp ook met haar.

Nieuwsgierig? Reactie geven?
Hieronder een plaatje van het ontwerp. Als je daar op klikt, krijg je een groter formaat, dat goed te bekijken is. Of bekijk de afbeelding hier in PDF. In het ontwerp zijn de vele reacties verwerkt die zijn binnengekomen de afgelopen maanden. Mist u toch nog iets? Nog een goed idee? Hebt u nog vragen? Neem dan zeker even contact op met de Werkgroep Sterrenburgpark (mail naar de voorzitter, Rob Roelofs, bewoner van Sterrenburg).

Bekijken hieronder of in de Pop-up Wijkwinkel
Het schetsontwerp is ook nog te bekijken in de Pop-up Wijkwinkel in winkelcentrum Sterrenburg. Die heeft wisselende openingstijden. Wandel gerust binnen als er een activiteit is, of een spreekuur of inloop. De Pop-up Wijkwinkel is te vinden schuin tegenover Jumbo, naast Van Pelt delicatessen in winkelcentrum Sterrenburg.

 

 

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Happy Voice komt naar Het Theehuis

DORDRECHT – Zangkoor Happy Voice komt zaterdag 9 maart naar Het Theehuis aan de Atmosfeerstraat in Sterrenburg. Het koor zal optreden en zorgen voor een geweldige muzikale middag. De zaal gaat open om 13.30 uur. De aanvang is om 14.00 uur. De entree kost 3,50 euro. Een plaats reserveren kan door contact op te nemen via het telefoonnummer 078-6540661.

Actueel

Lunchen in de Ontmoetingskerk

DORDRECHT – In de Ontmoetingskerk aan de Slangenburg 3 is het zaterdagmiddag 2 maart mogelijk om samen te lunchen. De kerk gaat open om 13.00 uur en de lunch start om 13.30 uur. Deelname kost 1,50 euro. Aanmelden is niet nodig. Daarnaast kan op de 1e en 3e zaterdag van de maand de tentoonstelling ‘Kerk en Hobby’ bekeken worden, een kop koffie worden gedronken en een praatje gemaakt worden.

Actueel

Tunnel vol graffiti

DORDRECHT – De voetgangerstunnel tussen de Octant en het Sterrenburgpark zit vol met graffiti. Een bewoner heeft meermaals gevraagd aan de gemeente om dit te verwijderen. Die beloofde er snel mee aan de slag te gaan.