Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Eerste reacties op schetsontwerp Sterrenburgpark

Bij de inloop in de Pop-up Wijkwinkel in het winkelcentrum kwamen Sterrenburgers kijken naar het schetsontwerp van de nieuwe natuurlijke, waterrijke plek voor spelen en bewegen in het Sterrenburgpark. De eerste reacties zijn binnen en de ontwerpster, Aasta de Vries gaat daar mee aan de slag. Komende week bespreekt de Werkgroep Sterrenburgpark het schetsontwerp ook met haar.

Nieuwsgierig? Reactie geven?
Hieronder een plaatje van het ontwerp. Als je daar op klikt, krijg je een groter formaat, dat goed te bekijken is. Of bekijk de afbeelding hier in PDF. In het ontwerp zijn de vele reacties verwerkt die zijn binnengekomen de afgelopen maanden. Mist u toch nog iets? Nog een goed idee? Hebt u nog vragen? Neem dan zeker even contact op met de Werkgroep Sterrenburgpark (mail naar de voorzitter, Rob Roelofs, bewoner van Sterrenburg).

Bekijken hieronder of in de Pop-up Wijkwinkel
Het schetsontwerp is ook nog te bekijken in de Pop-up Wijkwinkel in winkelcentrum Sterrenburg. Die heeft wisselende openingstijden. Wandel gerust binnen als er een activiteit is, of een spreekuur of inloop. De Pop-up Wijkwinkel is te vinden schuin tegenover Jumbo, naast Van Pelt delicatessen in winkelcentrum Sterrenburg.

 

 

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Schrijfcafé in Sterrenburg

DORDRECHT – Met schrijven kun je de diepte ingaan en op avontuur gaan in jezelf. Je kunt onder woorden brengen wat er op dat moment speelt in jou in deze hectische wereld en emoties verwerken. Op woensdag 5 december kun je weer deelnemen aan het maandelijkse Schrijfcafé bij Sanshine Schrijft in Sterrenburg. Sandra Utterijn-Klijnsmit helpt je tijdens deze ontspannen ochtend op weg met diverse simpele schrijfoefeningen. Het intuïtieve, creatieve schrijven kan leiden tot bezinning en reflectie.

Actueel

Gesnapt met Cobra’s

DORDRECHT – Een jongeman is maandagavond met twaalf Cobra’s betrapt. “Die knalt voorlopig niet meer in onze wijk”, aldus de wijkagent van Sterrenburg op Twitter.

Actueel

Lezersfoto

DORDRECHT – Avondfontein is de artistieke naam van deze artistieke foto die René Kamps deze week in Sterrenburg maakte. Ook een mooie foto gemaakt? We zien hem graag binnenkomen via redactie@dordtcentraal.nl, onder vermelding van Lezersfoto.