Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Eerste reacties op schetsontwerp Sterrenburgpark

Bij de inloop in de Pop-up Wijkwinkel in het winkelcentrum kwamen Sterrenburgers kijken naar het schetsontwerp van de nieuwe natuurlijke, waterrijke plek voor spelen en bewegen in het Sterrenburgpark. De eerste reacties zijn binnen en de ontwerpster, Aasta de Vries gaat daar mee aan de slag. Komende week bespreekt de Werkgroep Sterrenburgpark het schetsontwerp ook met haar.

Nieuwsgierig? Reactie geven?
Hieronder een plaatje van het ontwerp. Als je daar op klikt, krijg je een groter formaat, dat goed te bekijken is. Of bekijk de afbeelding hier in PDF. In het ontwerp zijn de vele reacties verwerkt die zijn binnengekomen de afgelopen maanden. Mist u toch nog iets? Nog een goed idee? Hebt u nog vragen? Neem dan zeker even contact op met de Werkgroep Sterrenburgpark (mail naar de voorzitter, Rob Roelofs, bewoner van Sterrenburg).

Bekijken hieronder of in de Pop-up Wijkwinkel
Het schetsontwerp is ook nog te bekijken in de Pop-up Wijkwinkel in winkelcentrum Sterrenburg. Die heeft wisselende openingstijden. Wandel gerust binnen als er een activiteit is, of een spreekuur of inloop. De Pop-up Wijkwinkel is te vinden schuin tegenover Jumbo, naast Van Pelt delicatessen in winkelcentrum Sterrenburg.

 

 

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Meer ruimte voor water, spelen en bewegen in Sterrenburgpark

DORDRECHT – Binnenkort begint de herinrichting van het Sterrenburgpark. Het park wordt een waterrijke, natuurlijke speel- en beweegplek. Er worden meerdere vliegen in één klap geslagen: de wateroverlast wordt aangepakt en bewoners krijgen een leuke plek waar het aangenaam verblijven is.

Actueel

Stoffelijk overschot aangetroffen in woning

DORDRECHT – De politie heeft vrijdagmiddag in een woning aan het Kinkelenburg een stoffelijk overschot aangetroffen.

Actueel

Opbrengst BNM-sponsorrit naar Geboortecentrum Rhena

DORDRECHT – Geboortecentrum Rhena in het Albert Schweitzer ziekenhuis is erg blij met een donatie van BNM Motoren. De opbrengst van een sponsorrit (op 3 juni) met 32 deelnemers bedraagt 400 euro en is feestelijk overgedragen aan het team van Rhena.