Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Dordt Schoon – doe je mee?

Van 24 maart tot en met 30 maart 2018 is het Dordt Schoon. Dordtenaren steken die week hun handen uit de mouwen, om samen de stad te ontdoen van zwerfvuil. Iedereen kan meedoen aan deze jaarlijkse actie. Jij doet toch ook mee?

Een uurtje helpen op het schoolplein, het sportveld, je eigen straat of het park om de hoek? Dat draagt allemaal bij aan een schonere buurt én beter contact met je buren. Tijdens Dordt Schoon is dit dan ook precies wat er gaat gebeuren. Van 24 maart tot 31 maart gaan Dordtenaren samen aan de slag voor een schone stad.

Lees er alles over op de website van duurzaamheidscentrum Weizigt.

Dordtse Doorpakkers
In Dordrecht zijn ruim 600 Dordtenaren regelmatig actief in het opruimen van zwerfafval. Met elkaar zorgen zij voor een schoner en duurzamer Dordrecht. Deze vrijwillige zwerfafvalopruimers heten Dordtse Doorpakkers. Iedereen kan een Dordtse Doorpakker worden. Of je nu jong of oud bent, veel of weinig tijd hebt. Er is altijd wel een manier om mee te helpen onze stad schoon te houden. Je kunt alleen op pad of juist in een groepje. Doe je ook mee?

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Politieberichten

Vrouw (78) overvallen in woning

DORDRECHT – Een 78-jarige vrouw is slachtoffer geworden van een overval. Minimaal twee mannen kwamen in de nacht van zaterdag 17 op zondag 18 maart binnen in haar woning aan de Toutenburg in Dordrecht.

Politieberichten

Agenten komen naar winkelcentrum Sterrenburg

DORDRECHT – In winkelcentrum Sterrenburg start de politie binnenkort met een pop-up politiebureau. Regelmatig zullen er agenten aanwezig zijn om zich voor te stellen aan het winkelende publiek.

Actueel

VIDEO : Kinderen bakken pannenkoeken voor bewoners De Sterrenlanden

DORDRECHT – Op heel veel plekken in het land werden vrijdag pannenkoeken gebakken en gegeten. Het was namelijk voor de twaalfde keer Nationale Pannenkoekendag.