Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Dertig dagen gezonder start 1 maart

Over wat gezond is, kunnen we heel lang praten. Maar over wat voor jou gezonder is, hoef je vast niet lang na te denken. Dat weet je wel. Maar… weten is nog geen doen..?! Durf jij je aan te melden?

Door een maand lang een gezonde uitdaging vol te houden, wordt het makkelijker dat ook in de toekomst te blijven doen. Dat blijkt ook uit onderzoek.
Daarom helpen we jou om samen met heel veel anderen in maart in actie te komen voor jouw gezondheid. Dat is veel leuker en het werkt echt.
Kies een uitdaging en meld je direct gratis aan!

Alleen of samen met anderen meedoen
Meedoen kan in je eentje of (wel zo leuk) samen met anderen: collega’s, sportmaten, buren, vrienden of gezin. Aanmelden kost je niets.
Vlak voor de start en tijdens de actie ontvang je twee keer per week een nieuwsbrief met tips om je uitdaging vol te houden.
Op de Facebookpagina van 30dagengezonder vind je nuttige tips en kun je in contact komen met andere deelnemers.

 

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Kijkje in nieuwe school

DORDRECHT – Op de plek waar de voormalige school met dezelfde naam stond verrijst aan de Heimerstein in Sterrenburg de nieuwbouw van IKC Het Kristal. In dit schoolgebouw zullen alle leerlingen van de voormalige twee Kristal-scholen, aan de Heimerstein en Zuilenburg, in de toekomst les krijgen. (Foto: Stolk Fotografie)

112-nieuws

Gewapende overval op snackbar 

DORDRECHT – Rond 21.00 uur heeft er een gewapende overval plaatsgevonden op een snackbar aan de …

Actueel

Open huis activiteitencentrum Overweg  

DORDRECHT – Activiteitencentrum Overweg in Dordrecht opent maandag 10 juni van 09.30 tot 11.30 uur zijn deuren voor een open huis. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om kennis te maken met de activiteiten en faciliteiten die het centrum heeft voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel, een lichamelijke beperking of een verstandelijke beperking. Het centrum is gevestigd aan de Prattenburg 80 in Sterrenburg.