Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Dertig dagen gezonder start 1 maart

Over wat gezond is, kunnen we heel lang praten. Maar over wat voor jou gezonder is, hoef je vast niet lang na te denken. Dat weet je wel. Maar… weten is nog geen doen..?! Durf jij je aan te melden?

Door een maand lang een gezonde uitdaging vol te houden, wordt het makkelijker dat ook in de toekomst te blijven doen. Dat blijkt ook uit onderzoek.
Daarom helpen we jou om samen met heel veel anderen in maart in actie te komen voor jouw gezondheid. Dat is veel leuker en het werkt echt.
Kies een uitdaging en meld je direct gratis aan!

Alleen of samen met anderen meedoen
Meedoen kan in je eentje of (wel zo leuk) samen met anderen: collega’s, sportmaten, buren, vrienden of gezin. Aanmelden kost je niets.
Vlak voor de start en tijdens de actie ontvang je twee keer per week een nieuwsbrief met tips om je uitdaging vol te houden.
Op de Facebookpagina van 30dagengezonder vind je nuttige tips en kun je in contact komen met andere deelnemers.

 

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Cultuur

Lezersfoto: Zonsopkomst boven Sterrenburg

De winnende lezersfoto is deze week gemaakt door Anna Nijssen.

Actueel

Duiven mishandeld in Sterrenburg

In de wijk Sterrenburg zijn recent enkele duiven gevonden waarbij de vleugels en de staart voor een groot deel zijn afgeknipt. De duiven werden gevonden in de omgeving van de Keplerweg en Halleyweg. Politie roept getuigen op zich te melden.

Actueel

Rietkraag bederft uitzicht: in november pas weer gemaaid

Goed voor de natuur, minder voor het uitzicht. Dat laatste wordt voor bewoners van de Sandenburg de hele lente en zomer bepaald door metershoog riet.